Ontvang via GRATIS verzending nieuwe collectie OPEN32

Open32.nl
Ontvang via GRATIS verzending nieuwe collectie OPEN32
Ontvang via GRATIS verzending nieuwe collectie OPEN32

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 1

OPEN32, jouw multibrand fashion store binnen NL doet het weer. Je zult je afvragen wat ze weer doen? OPEN32 heeft natuurlijk weer een leuke actie waarbij weer te besparen valt. Ontvang via GRATIS verzending nieuwe collectie items bij OPEN32. Daarnaast is er ook nog een deal waarbij je 50% korting krijgt op alle items in de SALE. Dames en heren sla dus nu jullie slag en bespaar op meerdere manieren. Gaan we even samen kijken wat OPEN32 te bieden heeft?

Open32

Ontvang via GRATIS verzending nieuwe collectie OPEN32

De nieuwe collectie bij OPEN32 is inmiddels vrij gegeven. Bezoek de webwinkel van OPEN32, bekijk de nieuwe collectie en bestel hetgeen je nodig hebt. Er is veel te halen en OPEN32 heeft gemeend de verzendkosten op de nieuwe collectie op zich te nemen. Je betaalt er dus niet voor.

Wat is er nieuw binnen bij OPEN32? OPEN32 heeft de nieuwste collectie dames-en herenkleding van bekende merken waaronder Silvercreek, PME Legend, Tommy Jeans, Levi’s, G-Star RAW en anderen. Het assortiment bestaat uit jurken, jassen, truien, jeans , T-shirts en zelfs accessoires. Het maakt OPEN32 niet uit welke seizoen er aan de beurt is, het doel is om jullie allemaal goed te kleden. Bezoek de online store van OPEN32, ontdek de nieuwe collectie en lat de inspiratie zegevieren.

Online kopen bij OPEN32

Nu is de wereld door COVID-19 gaan veranderen. Je mag natuurlijk naar buiten en gaan winkelen, maar er zit ergens toch wel het risico om het virus op te lopen. gelukkig had OPEN32 reeds geruime tijd een online winkel en kan ook in deze veranderde tijd jullie voorzien. Bestel gemakkelijk en snel online via OPEN32. Wat maakt het online winkelen zo speciaal? OPEN32 geeft de garantie op een snelle levering en gratis retournering in één van de dichtsbijzijnde winkels (70-tal over geheel Nederland). Je hebt ook de mogelijkheid om achteraf te betalen( AfterPay). Daarnaast heb je ook nog 14 dagen bedenktijd en natuurlijk een zeer uitgebreid assortiment aan kleding.

Deze actie van OPEN32 is er eentje om munt uit te slaan, vandaar dat aanbiedngen.com heeft besloten om het te plaatsen. Een kleine moeite, maar jij gaat er zeker van kunnen besparen. Probeer het!

8/10 - (1 stemmen)

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

14 + acht =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0