Ontvang kortingscode bij aanvraag GRATIS Stella brochure

Stapt u graag op de fiets? Gaat uw voorkeur uit naar stevige elektrische fietsen? Dan moet u wezen bij de E-Bike specialist in Nederland. Dat is natuurlijk Stella! Stella is ongetwijfeld de grootste E-Bike Specialist die Nederland en omstreken voorziet van goede elektrische fietsen. Stella verrast

Twijfel niet in Stella

Stella heeft haar processen zodanig geregeld dat u niets anders dan een vlotte afwerking krijgt bij het plaatsen van een bestelling. Ten eerste is Stella een Nederlands kwaliteitsproduct. De fietsen worden namelijk zelf ontwikkelt en geassembleerd door Stella zelf. Ook mag u GRATIS een proefrit nemen om bekend te worden met Stella. Het totaal assortiment van Stella mag door u tot aan huis uitgeprobeerd worden. U wordt in de gelegenheid gesteld om in uw eigen vertrouwde omgeving de verschillende modellen te testen. Lijkt het u makkelijker om het testen zelf bij Stella te doen? Dan mag u gerust wezen bij één van de E-Bike testcenters. Hoe staat het met de prijzen? Stella levert u de fietsen vrijwel rechtstreeks vanuit de assemblage. Er is dus geen tussenpersoon nodig. Dit maakt dat u bij Stella een zeer scherpe prijs krijgt op alle modellen E-Bikes. Dat is pas eerlijk en nog een toevoeging, indien u een E-Bike koopt zijn de bezorgkosten gratis. Is uw bestelling geplaatst? Mooi! Dan hoeft u ook niet al te lang te wachten op uw E-Bike. U krijgt uw fiets binnen 5 werkdagen geleverd. Het team van Stella zorgt ervoor dat uw fiets geheel afgesteld  tot aan huis of op uw werk wordt geleverd. Heel prettig.

Ontvang kortingscode bij aanvraag GRATIS Stella brochure

Stella is trots op hetgeen ze doen en verkopen. Vandaar dat ze u van alles op de hoogte willen houden. Dat kan heel simpel door de GRATIS brochure van Stella aan te vragen. U krijgt dan alle actuele prijzen te zien, informatie over E-Bikes en meer. Lig lekker op de bank en geniet van ruim 40 pagina’s vol inspiratie. Het is simpel aan te vragen. U wordt naar de desbetreffende pagina gebracht en mag dan uw persoonlijke info invullen (naam, postcode + huisnummer). Binnen enkele tellen is het aangevraagd. Gekoppeld aan de aanvraag van de GRATIS brochure krijgt u ook nog een kans op EXTRA voordeel bij uw aankoop. U doet mee aan een kras en win actie waarbij u een kortingscode krijgt. Deze kortingscode mag verzilverd worden bij de aanvraag van uw GRATIS brochure. Stella verrast.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0