Profiteer van de beste deals en bespaar

Ontvang je favoriete tijdschrift voor €25

je favoriete tijdschrift voor €25Ontvang je favoriete tijdschrift voor €25. Lezen is één van de dingen die we doen als we thuis zitten. En wat is dan leuker dan jouw favoriete tijdschrift het komende kwartaal in de bus te ontvangen? Je ontvangt maar liefst 50% korting op een tijdschrift naar keuze. Dit kan de Flair zijn, maar ook Viva of de Story. Er zijn ontzettend veel tijdschriften waaruit gekozen kan worden.

Ontvang je favoriete tijdschrift voor €25

Bekijk de aanbieding dan ook snel op Magazine.nl. Er zijn zoveel uitgevers die hele leuke magazines uitbrengen. Nouveau komt niet iedere week maar maandelijks. Dit magazine brengt vrouwen op de hoogte van het nieuws op gebied van luxe reizen, droomhuizen of mode. Echt een tijdschrift waarvoor je met een bakje thee heerlijk in de zon gaat zitten. Flair is ook een voorbeeld van een tijdschrift dat speciaal voor vrouwen is. Ok mannen kunnen dit net zo goed lezen maar zij kiezen sneller voor een blad als Autoweek of Quest.

Bestel 15 x Flair voor jezelf of voor Moederdag

Ontvang bijvoorbeeld de Flair 15 x drie maanden lang voor maar €25. Dat scheelt je toch even €25. Want voor een kwartaal de Flair ontvangen betalen we anders €51,30. En vaak vinden we dat toch te prijzig en wachten we ermee. Of kopen we het blad los eens in de zoveel tijd. Maar met deze aanbieding wordt het je toch wel erg aantrekkelijk gemaakt. En waarom zou je jezelf niet een tijdschrift abonnement cadeau doen? Of doe het blad cadeau aan je moeder voor moederdag. Altijd leuk om te ontvangen voor moederdag lijkt ons zo. De Story kun je ook cadeau doen. Dan ontvangt moeders elke week de Story in de bus. En voor haar misschien des te leuker. Zo kan ze de quarantaine doorkomen met het lezen van de nieuwtjes op glamour gebied. Je kan ook een half jaar abonnement kiezen met 50% korting. Dan kan ze er des te langer van genieten.

Samen lezen van tijdschriften

Digitaal lezen kan ook dus de tablet kan erbij gepakt worden. En als moeder het blad eenmaal uitgelezen heeft kun jij het blad ook weer lezen. Zo profiteren jullie beiden van een dergelijk abonnement. Opzeggen is ook heel gemakkelijk. Voor het verstrijken van de 3 of 6 maanden geef je dit gewoon aan bij Magazine.nl en jouw abonnement wordt stopgezet. Aanbiedingen.com heeft bovenaan de aanbieding de link naar je favoriete tijdschrift voor €25 geplaatst. Klik erop en wij brengen je direct naar de juiste website. Daar kun je even rondneuzen en desgewenst jouw bestelling doen.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

3 × 1 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0