Ontvang een gratis exemplaar Puzzelbrein t.w.v. €11,90

Ontvang een gratis exemplaar Puzzelbrein t.w.v. €11,90
Ontvang een gratis exemplaar Puzzelbrein t.w.v. €11,90

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 1

Wist je dat mensen tegenwoordig meer puzzelen nu ze thuis zitten? Houdt je van puzzelen waarbij je ook nog prijzen kunt winnen? Ontvang een gratis exemplaar van Puzzelbrein t.w.v. €11,90. Het is vrijblijvend dus hiervoor hoef je geen abonnement af te sluiten. In dit exemplaar vind je 36 puzzels die te maken zijn met dus kans op prijzen.

Ontvang een gratis exemplaar Puzzelbrein t.w.v €11,90

De prijzen variëren van een Hotelarrangement tot en met keukenapparatuur. Dat is natuurlijk een leuke reden om mee te kunnen doen. En puzzelen is daarbij ook erg goed voor ons brein. Het houdt ons actief en bezig. Op die manier kun je je hersenen trainen en meer kennis opdoen. Want zo staan er ook vele kruiswoordpuzzels in. Daarmee vergroot je automatisch al jouw woordenschat. Dit doe je ook door de Zweedse puzzels op te lossen. Maar doorlopers en Sudoku vind je er ook in.

Een prijzenpot met maar liefst €20.000

De prijzenpot van Puzzelbrein is ruim €20.000 dus dat is leuk om daarvoor te gaan en die misschien wel te winnen. Puzzelen is altijd leuk of je nu wel of niet wat kunt winnen. Maar de wetenschap dat je je droomcruise kunt winnen of een fantastisch hotelarrangement maakt ook competitief. Tenminste dat zou ons wel het extra zetje geven om dan de puzzel te willen oplossen.

Meldt u aan en maak kans op vele prijzen

Als u zich aanmeldt via de link bovenaan deze pagina dan ontvang je een gratis exemplaar Puzzelbrein t.w.v. €11,90 in Juni. Door jouw persoonlijke gegevens in te vullen gevolgd door je email-adres zul jij jouw Puzzelbrein exemplaar over een aantal weken in de bus mogen verwachten. Extra puzzelplezier en dus de kans op vele prijzen.

Aanbiedingen.com plaatst ook regelmatig aanbiedingen met kortingen op tijdschriften en magazines. Op die manier krijg je korting op je favoriete tijdschrift. Of je kunt deze cadeau doen natuurlijk. Een tip voor Moederdag 2020 bijvoorbeeld.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

14 + 17 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0