Profiteer van de beste deals en bespaar

Ontvang 14 nummers van Viva voor €20

Magazine.nl
Ontvang 14 nummers van Viva voor €20
Ontvang 14 nummers van Viva voor €20

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Het lezen van tijdschriften is rustgevend. Vooral met een bakje thee wanneer je vrij bent. En het is dan ook het lijfblad voor vrouwen van alle leeftijden boven de 20. De rubrieken of interviews laten ons zien dat we allemaal door moeilijke tijden heengaan. Maar we worden ook deelgenoot gemaakt van leuke dingen in het leven. Viva lezen? Ontvang 14 nummers van Viva voor €20. Dat is niet duur en je kunt je hart ophalen aan dit tijdschrift.

Super leuk tijdschrift? Lees Viva

We gunnen ons toch wel een abonnement op het leukste tijdschrift van Nederland? Doe kook tips op, of bekijk wat de laatste mode is. Viva plaatst allerlei leuke columns en we krijgen een kijkje in het leven van bekende maar ook onbekende mensen. Pak ook leuke kortingen mee op producten of dagjes weg. In Viva lees je ook tips op het gebied van welzijn of relatie gebied. Leuke foto’s op het gebied van wonen als je bijvoorbeeld je woning wilt herinrichten.

Ontvang 14 nummers van Viva voor €20

Wat doe je bijvoorbeeld als je planten in huis dood dreigen te gaan? Ook daar geeft Viva tips voor. Life&tv geeft weer film tips of aanraders voor bepaalde series die we kunnen bekijken op tv. Je kunt kiezen voor verschillende abonnementen. Dan kun je kiezen voor een jaar abonnement. Dan krijg je elke week de Viva in de bus. Maar misschien wil je het ook eerst even uitproberen. Dan kun je dus kiezen voor de 14 nummers van Viva voor €20.

Abonnement op Viva proberen?

Aanbiedingen.com heeft alvast een link naar de 14 nummers van Viva voor €20 gemaakt. Door op bekijken te klikken kom je direct op de bestelpagina.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

14 + 12 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0