Online.nl biedt voordelige Alles in 1 contracten

Online.nl is één van de oudste providers van Nederland als het gaat om het leveren van internet. Voor de naamsverandering stond het bedrijf bekend als Euronet (opgericht 1993) . Vanaf de oprichting heeft Online.nl (toen Euronet) de voorspelling gedaan dat internet zich zou ontwikkelen tot het communicatiemiddel van de toekomst. Nu herboren als Online.nl zijn ze één van de jongste aanbieders van snel internet , interactieve Tv en goedkoop bellen . Het bedrijf maakt geen onderscheidt , ze zijn er voor jong en oud. Een ieder heeft recht op snel internet , goedkoop bellen en goede televisie. Communiceren is immers een levensbehoefte!

Meer plezier voor minder geld

Online.nl is een betrouwbare , betaalbare en innovatieve aanbieder. Het doel is om u als klant de beste communicatiemiddelen aan te bieden . Heeft u goede internet nodig? Online.nl biedt snelle internet. Daarnaast ook goedkoop bellen en interactieve televisie op al uw devices. Keuze uit diverse abonnementen die aansluiten op uw gezinssituatie. Alles zo flexibel , het groeit zelf met u mee! Het doel van Online.nl is om dit alles aan u aan te bieden tegen scherpe prijzen . Betaalbaar plezier tot in huis.

Online Alles in 1 Start

Er zijn diverse pakketten die worden aangeboden door Online.nl. Voor iedere gezinssituatie is er een aansluitbaar contract. Bent u de klant die gaat voor zekerheid ? en over een langere periode? Dan heeft Online.nl het in 1 Start pakket voor u. Gedurende 2 jaar (24 maanden) bent u gegarandeerd van internet, bellen en televisie voor een bedrag van gemiddeld € 35,75 per jaar ( na aftrek van de korting ). Het Online Start pakket is een combinatie van :

  • 30 Mb download snelheid (surfen en gamen)
  • Gratis draadloos Modem ( Wifi in huis)
  • 62 tv-zenders ( digitale kwaliteit)
  • 24 Hd-zenders ( HD-kwaliteit)
  • Goedkoop bellen (7.5ct  per minuut naar vast, 10 ct per minuut naar mobiel)

Dit is een greep uit de aanbiedingen die Online.nl aan u te bieden heeft. Zeker de moeite waard om verder te onderzoeken welk pakket het best past bij uw leefomstandigheid. Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

dertien − twee =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0