Online.nl alleen internet €19 p/mnd

vrouw achter de pcNiet iedereen heeft behoefte aan internet en tv pakketten. Er zijn er tegenwoordig ook mensen die enkel een internet abonnement afsluiten. Zij kijken dan tv via de TV app op telefoon of tablet. En waarom ook niet? Als u bij Online.nl alleen internet €19 p/mnd zou afsluiten dan is dat mogelijk. Als u een Netflix account heeft dan heeft u immers alleen internet nodig. Dit geldt ook voor Youtube of andere online kanalen. En dan kunt u met alleen internet prima uit de voeten.

Kiest u Online.nl alleen internet €19/pmnd?

Zou u kiezen voor Online.nl alleen internet €19 p/mnd dan mag u natuurlijk rekenen op het altijd betrouwbare KPN. Hun netwerk is stabiel en u geniet snel internet. Het modem voor uw internetverbinding krijgt u gratis in bruikleen. De eerste zes maanden betaalt u maar €19 p/mnd, na het verlopen van deze zes maanden gaat u €34 per maand betalen. Als u dit zo leest en dan toch denkt, hmm misschien kan ik beter iets meer uitgeven waarbij ik ook tv kan kijken. Dan kiest u voor het pakket internet en tv voor €30 per maand. En dat is ook weer de eerste zes maanden €30 en erna €45 per maand.

Alleen tv kijken met de app? Dan €2,50 korting elke maand

Wilt u geen gebruik maken van de tv ontvanger maar wel de mogelijkheid hebben om überhaupt tv te kijken? Dan kunt u via de app van Online.nl op uw tablet of telefoon tv kijken. Dan krijgt u een korting van €2,50 per maand. Dit zou u dan €27,50 per maand kosten zes maanden lang voor internet en tv online. Oriënteer u eerst maar eens en bekijk de pakketten van Online.nl. U kunt u ook even iets extra aan tijd nemen door andere Alles-in-1 pakketten of alleen internet pakketten te vergelijken. Zo ziet u instant welk abonnement het goedkoopste is.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

vier × vijf =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0