Oldinn Wonen actie: GRATIS olie bij aankoop tafel

Oldinn Wonen actie: GRATIS olie bij aankoop tafel
Oldinn Wonen actie: GRATIS olie bij aankoop tafel

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Oldinn Wonen behoort tot een gevestigde orde die u de meest sfeervolle, landelijke en industriële meubels brengt. En dat doen ze al langer dan 45 jaar. Oldinn Wonen probeert als echt familiebedrijf u de meest optimale service te geven, terwijl ze u een diverse variatie van landelijke en industriële meubelen krijgt aangeboden. Door de goede band die ze hebben met alle leveranciers, kunnen ze bepaalde kwaliteitsmaatstaven goed bewaren. Ook zorgt Oldinn ervoor dat de prijzen zeer schappelijk gehouden worden. En de acties ontbreken er zeker niet. Nu heeft Oldinn Wonen ook nog een actie waarbij u GRATIS olie krijgt bij aankoop van een tafel. Oldinn

 Landelijke en industriële collectie

Wat mag u verwachten van Oldinn Wonen? Oldinn Wonen biedt u toegang tot dé wereld van de meest sfeervolle, landelijke en industriële meubels. De vrij unieke collectie van Oldinn Wonen bestaat uit onder andere eetkamerstoelen, comfortabele fauteuils, stoere bankstellen en hoekbanken, robuuste eiken tafels, prachtige accessoires en nog tal van andere items. Bent u op zoek naar op maat gemaakte meubels? Laat het dan aan Oldinn Wonen over. Ze weten precies hoe ze landelijke of industriële meubels op maat maken. Het plaatsen in huis wordt dan stukken makkelijker. Om de smaak te proeven mag u de showroom in Dirkshorn bezoeken. Daarnaast is er ook een bijna perfecte weergave van de stijlen ( landelijk, modern, eigentijds en industrieel) op de website te zien.

Oldinn Wonen actie: GRATIS olie bij aankoop tafel

Het is woonmaand en Oldinn Wonen doet op hun manier ook mee. Dat doen ze op een aparte manier. Bij de aankoop van een onbehandelde Eiken tafel krijgt u GRATIS olie t.w.v. € 49,-. Met de olie kunt u uw aankoop laten kleuren en beschermen. Oldinn Wonen is zo ver gegaan dat ze een top 5 kleuren hebben samengesteld waaruit u kunt kiezen. Deze zijn Pure, Walnut, Gris Belge, Smoke en White. Deze kleuren geven uw onbehandelde Eiken tafel gegarandeerd dé perfecte look en feel. Bestel en gebruik de speciale kortingscode: WOONMAAND en u krijgt uw verf GRATIS erbij.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

dertien + 13 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0