Oefenen voor het theorie-examen online?

Oefenen voor het theorie-examen online?
Oefenen voor het theorie-examen online?

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

oefenen voor het theorie examen online?Oefenen voor het theorie-examen online? Ben je van plan om jouw theorie te halen? Of dit nu voor de auto, bromfiets of motor is op Theorie.nl kun je oefenen voor jouw theorie examen. Om de weg op te mogen met bromfiets is tegenwoordig een bromfiets certificaat verplicht. Degenen die al een rijbewijs B bezitten kunnen zonder theorie certificaat al de weg op. Hun rijbewijs is dan al genoeg om te mogen rijden. Maar ben je niet in bezit van het felbegeerde roze papiertje? Dan moet je theorie examen doen om dit wel te mogen.

Oefenen voor het theorie-examen online ideaal thuis te doen

Uiteraard is voor een auto examen een theorie examen niet alleen voldoende om te mogen rijden. Daartoe moet je ook het praktijk examen afleggen. Als de rij-instructeur vindt dat je geslaagd bent dan ben je geslaagd voor het autorij-examen. Op Theorie.nl kun je dus oefenen voor auto, bromfiets en motor. Het is een handige hulp om je voor te bereiden op het examen. De examenvragen die je krijgt zijn volgens de CBR wijze. Theorie.nl heeft meer dan 4500 examenvragen verzameld in hun database. Dit geldt voor alle categorieen. De vragen zijn opgesteld door instructeurs. Mocht het CBR bepaalde vragen wijzigen? Dan verandert Theorie.nl deze vragen ook.

Hoe werkt de bestelprocedure?

Je kunt een code aanschaffen via de website deze kan een dag geldig zijn maar ook bijvoorbeeld een maand. Op de examenpagina kan men dan weer doorklikken en kiezen uit actiepakketten. De betalingsmethoden zijn: iDEAL, Paypal en Creditcard. Zodra jouw betaling verwerkt is ontvang je direct de code via e-mail. Wel zo handig en je kunt meteen starten met oefenen.

Veel oefenen om jouw slagingskans te vergroten

Je vergroot jouw slagingskans enorm door van tevoren veel te oefenen. Bekijk de gratis demo eens zo krijg je een idee wat het oefenen inhoudt. Bij de theorie voor het auto-examen krijg je 65 vragen per examen. Dit is inclusief de gevaarherkenning, dit is vooral belangrijk wanneer jij als bestuurder de weg opgaat. Het gaat niet alleen om verkeersborden uit het hoofd leren. Je leert ook om te gaan met het overige verkeer. Jouw inzicht is belangrijk om te kunnen slagen. Hoe ga je met bepaalde verkeerssituaties om bijvoorbeeld? Moet je in een bepaald geval remmen, gas loslaten of niets doen? En hoe is het met de voorrang gesteld? We leren ook wanneer we wel voorrang hebben en wanneer niet.

Theorie-examen bromfiets

Het theorie-examen voor de bromfiets omvat 50 vragen per examen. Ook kun je een proefexamen afnemen. Er wordt ook een uitgebreide foutenanalyse gegeven bij het examen voor de auto, bromfiets en motor. Zo kun je terug lezen welke fouten je hebt gemaakt. De uitleg geeft ook weer welk antwoord wel goed was. Door steeds te blijven oefenen krijg je het onder de knie. In de praktijk zul je dit ook gaan ervaren tijdens het rijden.

Theorie-examen motor

Het theorie-examen voor de motor omvat 50 vragen per examen. Van plan om naast jouw rijbewijs B ook voor je rijbewijs A te gaan? Of wil je enkel je rijbewijs A behalen? Oefen dan zoveel mogelijk op Theorie.nl. Het oefenen online kan prima op jouw mobiele telefoon, tablet of de PC net wat jij makkelijker vindt. Bij het CBR zijn er voldoende cursisten die oefenen, maar het online leren is misschien makkelijker en geeft minder stress. Dagelijks oefenen er duizenden cursisten via de website van theorie.nl. Bij het CBR ben je afhankelijk van afspraken en of er tijd is. Dit is online niet het geval, zodra jij jouw oefen theorie hebt betaald kun je direct aan de slag met leren.

Kosten theorie-examens motor, bromfiets of auto hetzelfde

Het theorie examen voor de auto kost in 2019 €33. Er is ook de mogelijkheid een examen af te nemen waarbij je meer tijd krijgt. In dat geval moet je €10.50 extra betalen. Wil je een theorie examen afnemen één op één dan betaal je €87,45. De kosten voor jouw bromfiets theorie-examen bedragen ook €33 en de overige kosten zijn hetzelfde als bij het auto theorie-examen. Dezelfde kosten betaal je ook voor jouw motor theorie-examen.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

10 + zeventien =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0