Nuon Kantoor aan Huis-actie 20% korting op stroom + 10% korting op gas bij 1 jaar contract

Bent u een zelfstandige die van huis uit uw werzaamheden uitvoert? Heeft u ook graag dat u op de hoogte wordt gesteld van eventuele voordelen bij Nuon? Dan is nú de kans om te profiteren. Nuon heeft een heel goede propositie voor deze groep nl. : het Kantoor aan Huis-pakket voor zzp’ers. Als zzp’er zijnde heeft u dus nu ook een pakket special ingericht op uw wensen. Daarnaast zijn er ook voordelen gekoppeld aan dat pakket. Deze voordelen in combinatie met het pakket zullen u als zzp’er een andere kijk geven op het afnemen van energie en gas.

Hoe komt u in aanmerking voor de zzp-deal?

Het start allemaal natuurlijk met uw status. U bent een zelfstandige ondernemer die ook wilt besparen op energiekosten. Nuon is mogelijk een geschikte partner die u kan faciliteren. Bereken dan de mogelijke prijs die u zult gaan betalen op basis van uw verbruikswaarden voor stroom en gas. Ziet het er goed uit? Dan mag u de overstap wagen. En als er additionele vragen zijn mag u die altijd stellen. Er wordt een duidelijke voorlichting gegeven in de vorm van spelregels.  Deze regels geven duidelijk aan waaraan u moet voldoen om zich aan te sluiten. Noun scan  

Voordelen gekoppeld aan de zzp deal (Kantoor aan Huis-pakket)

De voordelen die u bij het sluiten van de zzp deal heeft zijn onder andere:

  • Stroom en gas tegen een vaste prijs lopende tot een jaar
  • Voor de afloop van het contract , krijgt u een nieuw aanbod. Garantie op voordeel!
  • U bent verzekerd van een vaste prijs. Geen zorgen over prijsstijgingen
  • Korting van 20% op de variabele leveringskosten van stroom
  • Korting  van 10% op de leveringskosten voor gas (variabele )

Om van deze voordelen te profiteren gaat u dus wel de spelregels goed in acht moeten nemen. Alleen dan komt u als zzp’er in aanmerking. En het is ook goed te lezen dat de kortingen zijn op de variabele kosten. Geen kortingen op de vaste leveringskosten, netbeheerkosten of heffingen van de overheid. Goed om dit en de andere spelregels te weten.

Maak vergelijken tot een gewoonte

Het vergelijken van stroom en gas moet u tot een gewoonte maken. Zo alleen kunt u er op den duur zeker van zijn dat u echt profiteert. Elke energieleverancier heeft de potentie om u een voordelig contract aan te bieden. U kunt de energievergelijker  gebruiken om zelf ongestoord en op uw tijd de beste deal voor u te ontdekken. Wordt dus een nieuwe klant van Nuon met deze zzp-deal en profiteer van de voordelen. Bent u reeds klant en aan verlenging toe? Dan heeft Nuon ook een deal klaarstaan die ZEKER aansluit op uw behoeften met voordelen.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

3 + tien =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0