VerlopenNu grootse voordelen op LG tv’s bij Skala.nl

Skala.nl
Nu grootse voordelen op LG tv’s bij Skala.nl
Nu grootse voordelen op LG tv’s bij Skala.nl

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Nu grootse voordelen op LG tv’s bij Skala.nl! Is de TV aan vervanging toe of heb je pas de intrek genomen in een andere woning? Zorg dan voor de beste spullen in huis tegen de allerbeste huurprijzen. Waar kan je die spullen huren? Ongetwijfeld bij Skala.nl natuurlijk!En met de zomerdeals van Skala.nl heb je eigenlijk geen hoofdbrekens bij het inrichten volgens een bepaald budget. Je hoeft in principe niet eens te denken aan hoe het beschikbaar budget te delen, want met de lage huurprijzen kom je gegarandeerd uit. Nu even snel alvast een grote TV huren.

LG Tv

Nu grootse voordelen op LG tv’s bij Skala.nl

Skala heeft mooie dingen op schema deze zomer. Allemaal leuke deals die je zeker tonnen aan voordelen zullen bezorgen bij het huren van apparaten. Een heel mooi, groot en voordelig voorbeeld is de lopende actie op de LG tv’s. Groot is het zeker te noemen, omdat je tegen relatief lage prijzen een 65 of 75 inch tv van het merk LG huren. Skala gaat gewoon groter dan groot in dit geval. De hele zomerperiode wordt je in de gelegenhied gesteld om een LG 65 inch UHD LED TV te huren vanaf €37,95 per maand ( was €59,95) of een LG 75 inch UHD LED TV vanaf €47,95 per maand ( was €69,95). Middels simpele aftreksommetjes merk ke zelfs dat de besparing er dik in zit, dus gewoon doen.

Voorwaarde(n) van de LG TV actie

Daar Skala een verhuurbedrijf is, gaat het om een huurovereenkomst die je zal moeten afsluiten om een apparaat te huren. Aan zo een huurovereenkomst zijn er vaak genoeg ook voorwaarden verbonden. In het geval van de LG TV actie, zal je de huur voor de tv moeten aangaan voor tenminste 5 jaar. Daarnaast is het niet toegestaan om deze actie te combineren met de andere promotionele aanbiedingen die Skala zal voortbrengen. Geen nood, want de normale tarieven van Skala.nl zijn zeker voordelig genoeg.

Huren is een uitkomst in deze moeilijke tijd

We merken er allemaal dat het en stuk minder gaat met de economie. Werkloosheid, paycuts en minder werkuren vieren hoogtij, maar we moeten blijven werken om onze verplichtingen na te komen. Skala.nl maakt zich ook in deze moeilijke periode sterk voor de Nederlanders die nu even geen nieuwe apparaten kunnen aanschaffen, maar wel nodig hebben. Huren is de ideale oplossing in deze. Skala vult uw huis met de hoofdnodige apparaten en meer tegen de scherpste prijzen. Je kan onder andere tv’s, wasautomaten, laptops, desktops, koelkasten, vriezers, vaatwassers en zelfs fietsen. Pleeg dus snel je eigen inventarisatie en huur vandaag nog bij Skala.nl.

Aanbiedingen.com vindt deze deal echt een topdeal, omdat het in elk geval niet elk dag gebeurd dat je zo een grote tv kan huren tegen deze zeer scherpe prijzen. Heb je toevallig een tv nodig? Check dan met Skala.nl voor een oplossing.

 

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

10 − acht =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0