Nu €105 cashback met EnergieDirect?

windmolen op de heideEnergieDirect is ooit begonnen als online energieleverancier om de markt op te schudden. Zij leveren nog altijd energie en gas tegen een scherp tarief. Zij leveren enkel groene stroom dus voor zelfbewuste consumenten kan dit een goede keuze zijn. Omdat zij geheel online werken menen zij de meest scherpe tarieven te hebben. Wilt u nu €105 cashback met EnergieDirect? Check dan ook even de andere energiedeals.

Nu €105 cashback met EnergieDirect?

Want er zijn meerdere verkrijgbaar en als u echt voor de goedkoopste gaat, dan is onderling de energietarieven vergelijken nooit een slecht idee. EnergieDirect biedt u dus nu €105 cashback. Deze ontvangt u als twaalf maanden klant bent geweest gewoon op uw bankrekening. Het betreft hier groene stroom en gas. Dus dat is ook nog eens een duurzame keuze. Wilt u weten wat u exact gaat betalen? Vul dan even uw postcode en verbruik in. Dan ziet u direct wat het eventuele maandbedrag wordt.

Wordt het EnergieDirect of toch een andere energie aanbieder?

Het energiecontract heeft een wettelijke looptijd van twaalf maanden een jaar dus. Bent u toch nieuwsgierig naar wat andere energie aanbieders voor u hebben? Dan kunt u met een energievergelijker eenvoudig alle energie vergelijken. Hierin zult u dan meerdere energiedeals tegenkomen. Door filter opties te gebruiken kunt u bijvoorbeeld alleen groene stroom vergelijken. Daarin zijn ook weer twee opties: Groene stroom of groene stroom uit Nederland. Het laatste is de beste keuze, want het betekent dat u stroom geleverd krijgt dat in ons eigen kikkerlandje groen is opgewekt.

Een goedkopere energiedeal daar bespaart men mee!

U mag het natuurlijk helemaal zelf weten, als de herkomst van de stroom voor u niet zo belangrijk is. Dan vinkt u niets aan, onze energievergelijker zoekt dan door het gehele aanbod. Daar kan dus grijze stroom tussen zitten. Met het zoeken naar een goedkopere energiedeal weten heel veel overstappers te besparen. Ze gaan dan voor een fikse korting of een cashback. Wat het meest van belang is bij een energievergelijking is door te letten op het jaarbedrag. Een korting of cashback kan hoog lijken, maar de energie en gasprijzen zijn dan weer veel hoger. Lees alles dus altijd even goed door voordat u daadwerkelijk gaat overstappen.  

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

5 × een =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0