Nu 4 Halen 3 betalen op kaartspellen bij 999Games.nl

Nu 4 Halen 3 betalen op kaartspellen bij 999Games.nl
Nu 4 Halen 3 betalen op kaartspellen bij 999Games.nl
days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Nu 4 Halen 3 betalen op kaartspellen bij 999Games.nl. Dit is dé kans om je eigen verzameling aan kaartspellen te starten of verder uit te bouwen. 999Games.nl is de ‘plug’ als het gaat om kaartspellen, puzzels en dergelijke. De Nederlandse markt maakte in 1993 kennis met het spel Magic en vanaf toen was het raak. Nederland geraakte in de ban van kaartspellen en de rest is historie. Het is zomer en lekker wat vrije tijd, doe leuke kaartspellen met familie en vrienden. 

lama

Nu 4 Halen 3 betalen op kaartspellen bij 999Games.nl

999Games.nl heeft deze zomer een deal die jullie extra gezellige tijden zal bezorgen. De kaartspellen actie is gelanceerd en duurt voort tot en met 30 augustus 2020. Wat houdt deze actie van 999Games precies in? 999Games.nl geeft 4 halen 3 betalen op kaartspellen. Laat de kaarten deze zomer vallen en verveel je geen moment. Het maakt niet uit als je nou thuis blijft, of op reis gaat. De kaartspellen van 999Games moet je in huis halen. En waarom niet voordelig? Haal bij deze dan 4 te gekke kaartspellen in huis tegen een heel speciale actieprijs. Bestel bijvoorbeeld L.A.M.A, BOONANZA, LOST CITIES en  SABOTEUR voor €10,99 elk en betaal slechts voor 3. Per bestelling van 4 kaartspellen, heb je dus een winst van €10,99.

boonanza

Keus uit ‘tig’ aan kaartspellen

Tijdens deze kaartspellen actie bij 999Games heb je een zeer brede keus. Je mag kiezen uit spellen die eigenlijk haast iedereen van het gezelschap bezig zullen houden. Om je een idee te geven noemen we er een paar waaronder: METROPOLIS, MONSTER MANIA, DE TIJD VLIEGT, HET LOT VAN LONDON, PEARLS, QWIRKLE, SABOTEUR, SIMILO, DE WEERWOLVEN VAN WAKKERDAM, VOLLE MAAN IN WAKKERDAM, DE KARAKTERS IN WAKKERDAM, DIEFSTAL IN VENETIË, HET MYSTERIE VAN ELDORADO, MIMIQ, PARTY ANIMALS, RED 7 en meer. Allemaal zijn scherp geprijsd (€10,99).

Check de voorwaarden

Haast elke actie heeft voorwaarden aan verbonden. Ook de 4 halen 3 betalen kaartspellen actie van 99Games.nl. Een paar van de actievoorwarden zijn onder andere:

  • Deze deal is alleen geldig bij online aankopen van kaartspellen bij 999Games.nl;
  • Je mag uitsluitend kiezen uit de kaartspellen die vermeld staan op de actiepagina;
  • Actie geldt zolang de voorraad strekt;
  • Deze actie is niet te combineren met andere aanbiedingen, kortingscodes en acties;
  • Ten allen tijde behoudt 999Games.nl zich het recht om de kaartspellen die meedoen aan de actie aan te passen.

Dit zijn een paar van de voorwaarden die valide zijn indien je interesse hebt om van deze actie gebruik te maken. Haal ook jouw voordeel uit deze kaartspellen actie van 999Games.nl. Oh ja, zit jou bestelling tussen de eerste 500?Dan heb je recht op een Mooie Boules voucher ter waarde van €12,50. Helemaal gratis!

Aanbiedingen.com zoekt dagelijks de acties op en presenteert u die opdat u uw vordeel uit kunt halen. Bespaar op leuke kaartspellen en geniet samen met je geliefden of vrienden.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

vier × drie =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0