Nooit meer Fox Sports missen met Online.nl?

Online.nl
Nooit meer Fox Sports missen met Online.nl?
Nooit meer Fox Sports missen met Online.nl?

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Op Fox Sports kun je alle eredivisie wedstrijden bekijken. Maar het zit niet standaard in elk tv pakket. Dus wil je nooit met Fox Sports missen met Online.nl? Lees dan even verder. Aanbiedingen.com heeft dan ook bovenaan dit bericht de link voor je gemaakt. Bij Online.nl kun je altijd uitgaan van de betrouwbare dekking van KPN.

Nooit meer Fox Sports missen met Online.nl

Waar de meeste providers ongeveer 50 tv zenders bieden, biedt Online.nl veel meer tv zenders. Dus je hebt meer keuze in het kijken van zenders. En daarbij hoef je dus nooit meer Fox Sports te missen met Online.nl. Na een lange dag werken kun je gewoon alle eredivisiewedstrijden meekijken. Je hebt toegang tot Fox Sports 1,2 en 3 dus meer dan genoeg sport kun je bekijken.

Welke snelheid is er mogelijk op jouw adres?

Aan de hand van jouw adres hangt het er wel vanaf hoe hoog de snelheid is. Je kunt tot maximaal 100 Mb per seconde behalen. Of dit haalbaar is dat zal Online.nl je kunnen vertellen. Een gratis Wifi modem wordt verstrekt zodat je zelf alles kunt installeren. Mocht je daar niet uitkomen? Dan kun je gaan voor een monteur die je ermee helpen kan.

Inclusief Opnemen, pauzeren en tv gemist

Het mooie is dat je ook kunt opnemen want dit zit bij het pakket inbegrepen. Net als pauzeren en tv gemist. En de eerste zes maanden hoef je niet €45 per maand te betalen maar €30 per maand. Dat scheelt je dus zes maanden lang €15 per maand. Dat is een leuke korting en mooi meegenomen. Kies je dus het basispakket dan heb je daar ook vast bellen bij. En overstappen is gratis want Online.nl regelt de verhuizing voor jou.

Overal tv kijken met de tv app

Zij nemen de communicatie op met jouw huidige provider. Dus hoef jij daar geen zorgen over te hebben. Ga je op vakantie? Dan hoef je de voordelen van je pakket niet te missen. Want je kunt overal in de EU gewoon tv kijken via de tv app. Dus bevind je je op de camping in België dan kun je gewoon tv kijken. Hoe handig is dat? Ben je dus wel benieuwd naar dit pakket voor tv thuis? Klik dan op bekijken zodat je desgewenst kan overstappen.

Wil je meer internet vergelijken voor thuis? Dan kun je de internetvergelijker van Aanbiedingen.com gebruiken. Aan de hand van je postcode en huisnummer kun je dan razendsnel de goedkoopste internet pakketten vinden.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

2 + 15 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0