NLSmarthome beveiligingssysteem voor thuis

Gevaren bestaan overal en vooral wanneer er wordt ingebroken. Het ontneemt je het gevoel van veiligheid. Dit wil je uiteraard voorkomen. Daarom kun je je woning beveiligen met het NLSmarthome beveiligingssysteem voor thuis. Er kan gekozen worden uit verschillende pakketten. De meest gekozen is het Smart Safe pakket. Het is zeg maar het basis beveiligingssysteem. Dit omvat bijvoorbeeld slimme camera’s en bijgeleverd zitten ook rook en koolmonoxidemelders.

NLSmartHome beveiligingssysteem voor thuis

Het pakket is uit te breiden met bijvoorbeeld een slimme deurbel en een slimme thermostaat, of één van beide. Het In Control pakket is het meest volledige pakket van Next Level Smarthome. Je kunt ook kiezen uit Smart Security en Smart Control. Het beste wat je kunt doen is de pakketten doornemen. En daardoor lees je wat de pakketten precies bevatten. Want alleen jij weet welk beveiligingssysteem je het liefst zou willen hebben. De vanaf prijzen voor een beveiligingssysteem beginnen vanaf €39,95 per maand. Je kunt op de website van Next Level Smarthome jouw prijs berekenen. Die hangt dus af van het pakket dat je kiest.

Verschillende pakketten in beveiligingssystemen

Zo is er de Jablotron Enterprise Kit, en met deze kit start je je optimale beveiliging. Wanneer er een storing of foutmelding is krijg je daar meteen bericht van. Ook wanneer het alarm afgaat. Het smart control pakket is er vanaf €56,06 per maand. Daarin zit dan een slimme deurbel, een slimme thermostaat. Koolmonoxide en rookmelders. De Jablotron Enterprise Kit, magneetcontacten. En uiteraard de Ezviz Camera. Dit zegt je nu nog niets, daarom is het verstandiger dat je het aanbod even doorloopt.

In principe lease je dus je beveiligingssysteem de producten heb je dus in bruikleen. Ga er dan ook netjes mee om. Het abonnement wordt afgesloten bij Elbuco, dat is de partner waarmee Next Level Smarthome samenwerkt. Sommige producten zijn enkel te besturen via een app, dus je dient wel een smartphone of tablet te hebben.

100% service garantie op de apparaten

Het beveiligingssysteem wordt geïnstalleerd door een monteur. Dus daarbij moet je wel aanwezig zijn. Op de apparatuur zit 100% service garantie, dus mocht er iets kapot gaan dan komt er de volgende dag een installateur langs om dit te herstellen. Of je krijgt een vervangend apparaat. Misschien is dat ook wel het voordeel van het huren van een beveiligingssysteem. Een bedrag per maand betalen voor jouw beveiliging en de lasten worden overgenomen door Next Level Smarthome.

Gebruik de link die Aanbiedingen.com hierboven heeft geplaatst naar Next Level Smarthome. Daar kun je dan je mogelijkheden bekijken.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

16 − drie =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0