NLE: Komt u erbij? Ontvang €120 Bonus bij een 1 jarig contract

NLE geeft elke nieuwe klant een welkomstbonus van €120 wanneer er voor een jaarcontract groene stroom en gas wordt gekozen. Nederlandse wind welteverstaan u kunt bij NLE kiezen voor de soort groene stroom die u wilt. Dus er bestaat ook de mogelijkheid om te kiezen voor groene stroom maar dan afkomstig uit Europa. Heeft u als gezin een verbruik van 3500 kWh stroom en 1500 m3 gas? Dan zijn de geschatte jaarkosten €1794,30 per jaar en per maand €149,52.

Kom erbij Bonus wordt aan het einde van het jaar verrekend

Uw Kom erbij bonus word aan het einde van het kalenderjaar verrekend met uw eindafrekening. Dus de €120 wordt daar nog eens vanaf getrokken. Het kan natuurlijk zo zijn dat u onverhoopt meer heeft verbruikt dus het hangt ervan af hoeveel goedkoper uw eindafrekening uit zal vallen. Het tegenovergestelde is uiteraard ook mogelijk: stel u heeft minder verbruikt dan kan de korting nog hoger oplopen.

Welkomstbonus een leuk extraatje voor leuke dingen

Heel veel energieleveranciers verrekenen een korting of bonus alvast met het voorschotbedrag. Bij deze aanbieding van NLE is dat dus niet zo. Het gezegde wat hiervan op toepassing is: Wat in het vat zit verzuurt niet. U kunt met dit contract het extraatje dus achteraf verwachten op uw bankrekening. U weet vast wel iets leuks te verzinnen met dit bedrag. Bekijk snel de aanbieding van NLE en beslis zelf of u deze aanbieding de moeite waard vindt.  

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

17 − 16 =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0