NLE €100 bonus bij 1 jaar vast

NLE €100 bonus bij 1 jaar vastWanneer het tijd is om te zoeken naar een nieuw energiecontract dan slaat men aan het energie vergelijken. De einddatum is dan bijna in zicht en er kan gekozen worden voor de goedkoopste energieleverancier. Wie weet is NLE €100 bonus bij 1 jaar vast iets voor u? Wat uw precieze voorschotbedrag gaat worden bekijkt u met een energievergelijking.

NLE €100 bonus bij 1 jaar vast

Bij een gemiddeld verbruik van laten we zeggen 2500 kWh en 1100 m3 komt het voorschotbedrag op €136.84 per maand. NLE biedt nieuwe klanten ook nog eens een Kom erbij Bonus van €100. Deze zal aan het einde van het jaar verrekend worden met uw jaarrekening. Heeft u onverhoopt iets meer verbruikt dan normaal? Dan wordt een deel ervan verrekend. Is het verbruik constant gebleven en hetzelfde als de voorgaande jaren? Dan kunt u €100 op uw bankrekening tegemoet zien. Vooruitzichten die altijd leuk zijn.

Een aantal voorwaarden voor de nieuwe klant

De voorwaarde is wel dat u echt een nieuwe klant bent, dus dit geldt helaas niet voor bestaande klanten. En de bonus geldt bij een combi van energie en gas. Sluit u enkel energie of gas af? Dan bedraagt de bonus €50. Stapt u over naar NLE dan is automatische incasso verplicht. Bereken eerst maar eens of NLE €100 bonus bij 1 jaar vast dé goedkoopste deal is. Mocht dit niet zo zijn, dan zoekt u gerust even verder. Er zijn ontzettend veel energie aanbiedingen te vinden. Van belang is dat u als klant zoveel mogelijk korting weet te behalen.

100% windenergie uit binnen en buitenland

NLE biedt 100% duurzame windenergie, die kan afkomstig zijn uit Nederland en uit de rest van Europa. Kiezen voor windenergie dat hier op eigen bodem is opgewekt zou de beste keuze zijn. Want dan draagt  u op eigen wijze bij aan een duurzamer Nederlands klimaat. Er staan windparken verspreid door heel Nederland. De Nederlandse windenergie kan uit tien bronnen komen. Welke dat is dat kiest u zelf. Op jaarbasis kost Nederlandse windenergie ongeveer €12 extra. Dat is niet zoveel en u doet er zoveel goeds mee.    

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

16 − acht =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0