Nintendo Switch nieuw model €359

Nintendo Switch nieuw model €359
Nintendo Switch nieuw model €359

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

De vakantie begint al bijna en dat betekent dat de kinderen vrij hebben. Ze willen graag wat te doen hebben want vervelen is natuurlijk niet leuk. Daarom brengen wij je deze aanbieding onder de aandacht: Een Nintendo Switch nieuw model voor €359. Dit nieuwe model heeft een verbeterde accuduur waardoor er langer gegamed kan worden.

Nintendo Switch nieuw model €359

De Nintendo Switch nieuw model is verkrijgbaar in Rood en Blauw. Gaan jullie op vakantie? Dan kan er tijdens de reis naar hartelust gespeeld worden. Hier is gelukkig geen tv voor nodig. Het mooie is dat je kunt kiezen uit enorm veel leuke games. Van jong tot oud zijn er leuke spelletjes te kiezen. Mario en Luigi bijvoorbeeld, laat ze je meenemen in hun spannende quest. The Legend of Zelda heeft onderhand ook weer verschillende spellen uitgebracht. Er zijn buiten deze spellen nog veel meer andere spellen waaruit gekozen kan worden.

Verbind de Switch met je HD tv en speel op je televisie

Er is ook een speciale houder te koop waarin je je Switch kunt plaatsen zodat je in HD op je smart tv kunt spelen. Ben je op vakantie dan kan er met twee spelers op één scherm gegamed worden. En omdat deze Nintendo Switch klein van formaat is kun je hem overal mee naar toe nemen. In de Nintendo store kun je allerlei games bestellen, en tegoed. Dit is natuurlijk ook een idee als cadeau. Dan kun je de Nintendo Switch dus cadeau doen. De blauwe variant voor heren en de rode variant voor dames.

Verbeterde accu garant voor langer speelplezier

In tegenstelling tot het vorige model gaat de accu van deze Nintendo Switch een stuk langer mee. Dat betekent langer speelplezier. Aanbiedingen.com heeft de link naar de juiste pagina voor je gemaakt zodat jij de Nintendo Switch snel kunt bestellen.

 

Review post aanbieding

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

11 + twee =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0