Nikkie Sportwear nú ook bij DAKA!

Nikkie Sportwear nú ook bij DAKA!
Nikkie Sportwear nú ook bij DAKA!

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Wil je binnenkort echt een beetje actiever gaan bewegen? In dit geval spreken we de dames toe. Dames haal dan je eigen Nikkie Sportwear nú ook bij DAKA. Ja, de exclusieve sportlijn van onze eigen Nikkie Plessen is alleen bij DAKA te halen. Nikkie Plessen heeft in Nederland naam gemaakt als onder andere actrice, presentatrice, model, onderneemster en modeontwerpster. Nu wenst ze haar eigen sportlijn met jullie te delen via DAKA. Haal jij ook je eigen Nikkie items bij DAKA?

Nikkie Hoodie

 Nikkie Sportwear nú ook bij DAKA!

Per direct mag je bij DAKA ook sportkleding van ‘t merk Nikkie (Plessen) bestellen. In Nederland heeft DAKA tot nu toe het alleenrecht om dit merk te vertegenwoordigen. Komende van DAKA wet je dan bij voorbaat dat deze items voldoen aan een bepaald kwaliteitsstandaard.

Wat voor items van het merk NIKKIE zul je vinden bij DAKA? In het assortiment van DAKA zijn tot nog toe opgenomen Tanktops, Hoodies, SkinPants, Ski Jumpsuits, Sport Tights en T-Shirts voor de dames. Dit is de perfecte gelegenheid om de perfecte sportoutfit voor jezelf samen te stellen. DAKA is de exclusieve vertegenwoordiger en je wordt bij deze dus dan uitgenodigd om de items te bekijken in de online winkel.

Nikie broek

DAKA, voor als ‘t om sporten gaat

Bij DAKA ben je terecht voor nagenoeg alles dat met sporten te maken heeft. Daarbij mag je denken aan kleding, schoeisel en ook accessoires. Het is gewoon waar DAKA goed in is. Deze sportwinkel mag terecht de one-stop-shop genoemd worden, waar het totaal gezin mag wezen voor het halen van de nodige items. Naast de online winkels mag je ook wezen bij de fysieki winkels in onder andere Rotterdam, Alkmaar, Amersfoort, Deventer, Harderwijk , Houten en anderen. Natuurlijk is het voor nu handiger om alles online te doen en lekker veilig thuis te blijven. DAKA levert alsmaar te graag de items tot aan huis tegen een kleine vergoeding. Is de bestelling groter dan €50,-? Dan mag je deze verwachten middels GRATIS VERZENDING.

Aanbiedingen.com weet heel goed dat als ‘t om sport gaat je nergens anders dan bij DAKA moet wezen. Vandaar dat ook dit mooi nieuws over de toevoeging van de  NIKKIE collectie met jou wordt gedeeld. Wees één van de eersten om dit merk aan te schaffen via DAKA!

9/10 - (1 stemmen)

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

1 × 2 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0