Nieuwe sim only nodig? Check Lebara

Lebara
Nieuwe sim only nodig? Check Lebara
Nieuwe sim only nodig? Check Lebara

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Heb jij een nieuwe sim only nodig? Check Lebara eens want zij bieden goedkope sim only’s aan. Bel je niet zoveel dan kun je gaan voor 150 minuten en 150 sms en 5GB data. Hier betaal je dan slechts €10 voor. Wil je juist hoge kosten voorkomen? Dan kun je overwegen om voor een onbeperkt bellen en sms abonnement te gaan. Dit kost je slechts €2 extra.

Nieuwe sim only nodig? Check Lebara

Onbeperkte bellen zal nooit resulteren in een te hoge telefoonrekening. Wel vraagt Lebara je daarbij je netjes aan de Fair Use Policy te houden. Als je er dus misbruik van maakt en elke dag enorm veel en lang belt dan kunnen ze je abonnement blokkeren. Maar als jij niet boven de 3000 belminuten per maand uitkomt en niet meer dan 1000 sms verstuurt dan is er geen man overboord. Dus dat komt dan neer op 90 minuten bellen elke dag. Dat doet bijna niemand.

Standaard tweejarig abonnement of maandelijks opzegbaar voor €1 extra per maand

De looptijd van de abonnementen van Lebara zijn twee jaar. Wil je meer flexibiliteit? Dan kies je voor maandelijks opzeggen. Dat betekent dat je nergens aan vast zit. Met Lebara bel je altijd via het betrouwbare KPN netwerk. Dus je hoeft je nooit zorgen te maken over een slechte dekking of bereik. In de Lebara app kun je inzicht houden over je bel en internet gedrag. Wil je je bundel wijzigen? Dat kan gemakkelijk via de app.

Meenemen van je telefoonnummer kan altijd

Je kunt je huidige telefoonnummer natuurlijk ook meenemen. Dit geef je aan tijdens het bestelproces. Het kan dan zijn dat je tijdelijk even met een ander nummer belt totdat jouw nummer overgenomen is. Dit duurt in de regel niet erg lang. Er zijn nog veel Nederlanders die gebruik maken van een prepaid kaart, dit is eigenlijk veel duurder. Want je verbruikt zo een tientje per week om je tegoed op te waarderen. Dat komt dan neer op €40 per maand. Het duurste abonnement bij Lebara kost je €22 per maand. Maar dan bel en sms je wel onbeperkt en heb je 10GB data tot je beschikking.

Ben jij nog een prepaid klant? Sim only is goedkoper!

Dus maak jij nog gebruik van een prepaid kaart? Dan is het voor jou alleen maar voordeliger om te kiezen voor een sim only abonnement. Dat scheelt je de helft aan kosten iedere maand. Je hebt ook sim only abonnementen voor €7.50 per maand. En dan kun 150 minuten bellen en 150 sms versturen. Dit is handig voor degenen die soms bellen en sms’en. Bekijk het Lebara aanbod maar eens. Of je start de sim only vergelijker daarin kun je aangeven hoeveel minuten je nodig hebt en hoeveel data. Aan de hand van jouw zoekfuncties vind je dan de goedkoopste sim only voor jouw situatie.

8/10 - (1 stemmen)

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

twintig + een =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0