Nieuwe Goodiebox voor slechts € 19,95 per maand!

Waarom wachten op een verrassing van derden als u dat voor zichzelf kunt doen? Ja, het kan! Gewoon een cadeau ontvangen zonder te weten wat er echt in zit. U gaat er gewoon van versteld staan hoe blij u zichzelf kunt maken. Maar hoe kunt u dat verwezenlijken? Het antwoord is simpel, met een Goodiebox! De Goodiebox helpt u ten eerste om verplicht wat me-time in te bouwen ondanks de drukte om u heen. We hebben dat allemaal wel nodig. Lekker wat tijd om even bij te komen. Goodiebox helpt graag een handje daarbij.

Volgens welk concept werkt Goodiebox?

Goodiebox laat u voor een maandelijks bedrag van € 19,95 genieten van een box vol beauty. De waarde van deze boxes in gegarandeerd min. € 65,- ( beauty items). Het proces is verder zodanig opgezet dat de tussenpersonen allemaal eruit worden gelaten. De items gaan van de fabrieken direct naar de opslag van Goodiebox en wachten op uw bestelling.

Wat zult u aantreffen in de surprise Goodiebox?

Maandelijks mag u voor een bedrag van slechts € 19,95( incl. verzendkosten) een Goodiebox tot aan huis verwachten inhoudende 5-7 beauty producten. De producten zijn overigens geen sample sizes. In de box zult u alleen travel size of full size producten aantreffen. Het is echt reikhalsend uitkijkend naar de aankomst van uw Goodiebox om het te ontpakken. Dat noemt men pas een gegarandeerd moment van verrassing en blijdschap. Goodiebox just wants to make you happy!

Producten van top merken in de box

Goodiebox moet en zal aangenaam blijven verrassen. U betaalt als abonnee maandelijks een vast bedrag, dus verdient u ook goede producten. Het assortiment aan producten bestaat daarom uit merken die een bepaalde naam hebben verworven. U vindt er bijvoorbeeld producten van de merken: Sandstone, Vichy, Collistar, Starskin, PIXI, Mudmasky, CLINIQUE, Karmameju en GOSH copenhagen. En het leuke ervan is dat er steeds topmerken erbij komen. Goodiebox august

Nieuwe Goodiebox voor slechts € 19,95 per maand!

Wordt member, betaal per maand € 19,95 en start met een box inhoudende leuke items (totale waarde € 105,-). De allerlaatste Goodiebox Recharge bevat onder andere een nagelvijl, Hair Growth Formula, Beaver Cherry Blossom, Minetan ( Color base gradual tan), en een Pink Promise parfum. Bent u een nieuwe member? Nog beter, want dan krijgt u een Niré Brush Kit ter waarde van € 28,- EXTRA erbij. Dit is dus de Goodiebox die het laatst is uitgebracht. U mag natuurlijk de reeds uitgebrachte Goodieboxes bekijken en bekijken waarmee de members reeds zijn verrast. We geven de garantie dat u zeker spijt van zult krijgen dat u zich niet eerder heeft aangemeld. Voorkom dus teleurstelling en wordt vandaag nog member.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

achttien − dertien =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0