Nieuwe Essent energie aanbieding: 1 jaar Groene Stroom & Gas Zeker + GRATIS Fitbit Charge 2 smartwatch t.w.v. €159,-

Tijd om uw energiecontract weer te verlengen? Heeft u nu toch wel de drang om over te stappen naar een korter lopend contract? Het 1 jaar  Groene Stroom & Gas Zeker kortlopend contract stelt u in de gelegenheid om uw leveringstarieven voor een jaar vast te leggen. En niet gewóón een jaar, maar een jaar met EXTRA voordeel gezien het voordelig contract. Essent weet dat het moeilijker wordt om te besparen en staat u middels deze bij.

Kortlopend Contract met dubbel voordeel

Dit kortlopend contract is een heel gebalanceerd pakket met voordelen. U krijgt bij het afsluiten van het contract de garantie dat u 100% Groene Windstroom krijgt tegen vaste, voordelige leveringstarieven. Dit betekent dat u dus gedurende het jaar zich geen zorgen hoeft te maken over prijsstijgingen. Daarnaast is er een heel leuke en functioneel presentje verbonden aan dit contract. Dat is niets minder dan een gratis Fitbit Charge 2 smartwatch ter waarde van €159,-. Fitbit Charge 2 smartwatch

Specificaties van de Fitbit Charge 2 smartwatch

Wat doet deze smartwatch? Deze smartwatch is uitgerust met diverse handige apps en sportsensoren die uw dagelijkse activiteieten en gezondheid meet. Daarnaast heeft het ook de optie om informatie die afkomstig is van uw smartphone te tonen. U kunt daarbij denken aan berichten en e-mails. Deze watch is te krijgen in de kleur zwart en de maten Small (Polsomvang 14-17 cm) en Large ( Polsomvang 17-20,6 cm). Het ondersteunt Android, Windows Phone, iOS mobiele besturingssystemen. Door de snelle oplaadtijd van 2 uur is het praktisch de hele dag te gebruiken. Het heeft een OLED Touchscreen,  sensoren voor het monitoren van het hart, stappenteller en versnellingsmeter. Dit zijn slechts enkele van de toepassingen die u zult kunnen gebruiken. Wanneer krijgt u dit presentje? U krijgt deze smartwatch binnen 9 weken na het afsluiten van het energiecontract.

Vergelijken om voordelig te blijven

Energie vergelijken is voor de consument zeer belangrijk. Zo weet u waar u staat en als u moet overstappen om voordeliger uit te komen. Vanaf 2018 zullen de energiekosten stelselmatig stijgen. Wanneer het tijd is om te verlengen kunt u altijd ervoor kiezen om even de aanbiedingen te bekijken en munt te slaan uit een potentieel voordeel. Het voordeel kan voor u liggen bij Essent, maar ook bij een andere energieleverancier. Uw voorkeur voor voordelen zal bepalend zijn. Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

een × een =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0