Nieuwe collectie bij Fitnessmerken.nl: VirtuFit stoelfietsen vanaf €24,90 + Proform R350 Roeitrainer vanaf €295,00

Bewegen is een goede zaak voor lichaam en geest. Het lichaam moet fit en gezond blijven. Velen van u hebben het toch wel te druk om regelmatig  een sportschool  te bezoeken.  Trainen is nodig! Fitnessmerken.nl heeft een oplossing voor u. U kunt met de hulp van Fitnessmerken.nl gewoon thuis regelmatig trainen. Ze zijn het grootste online fitnesswinkel van België en Nederland. Het assortiment bestaat uit Fitnessartikelen, Fitnessapparatuur, Kleding. Verder hebben ze ook Professionele apparatuur voor degenen die toch wel een eigen thuis gym willen opzetten. De service is ook heel goed te noemen. Het personeel heeft kennis van de producten en kan u dus heel goed van advies bedienen. Op regelmatige basis hebben ze ook aanbiedingen op geselecteerde artikelen. De komen de periode zijn de Virtufit stoelfietsen en de Proform R350 roeitrainer in de aanbieding.

Virtufit stoelfietsen bewegingstrainer  in de aanbieding vanaf €24,90

Wilt u thuis in beweging blijven?Of moet u revalideren na een ongeval? De VirtuFit stoelfietsen zijn bewegingstrainers die u kunnen helpen. Het is perfect voor mensen die moeten trainen met een licht verstelbare weerstand(verzwakte spieren of beenletsel). De VirtFit wordt ook wel de beentrainer genoemd. Waarom precies? Deze bewegingstrainer wordt op advies van de arts vaak gebruikt bij klachten aan de beenspieren (heupen, enkels, knieën). Maar het kan ook gebruikt worden voor het trainen of revalideren van de armspieren. Om u op weg te helpen zit er een Nederlandse handleiding erbij.  Er zijn 3 modellen te krijgen vanaf €24,90.

Proform R350 Roeitrainer met GRATIS trainingsschema vanaf €295,00

Wilt u thuis rustig en stil oefenen? Dan is de Proform 350 Roeitrainer het perfecte apparaat om in huis te halen. Dit apparaat werkt volgens het “Silent Magnetic Resistance” weerstand systeem. U heeft de garantie op een stille en flexibele oefening die op elk moment aan te passen is. Het heeft 10 verschillende standen. De keus ligt aan u om met de ProForm de gewenste intensiteit te kiezen. Hoe hoger de intensiteit des te meer calorie verbranding en resultaten u ziet. Er is een scherm op dit praktisch roeiapparaat waar u kunt volgen wat uw resultaten zijn. De prijs is ter introductie €295,00. Deze producten kunt u vlot bestellen en indien u dat vroeg doet (voor 22.00u) hebt u het morgen binnen en als EXTRA heeft u bij het bestellen van goedern met een waarde vanaf €22,50 recht op GRATIS verzending. Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!  

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

2 × 2 =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0