Nieuwe beauty box gelanceerd door Goodiebox!

Vrouwen werken enorm hard. Ze doen veel meer dan ze behoeven te doen. Maar dat is het leven van een moeder, vrouw of vriendin. Ze kunnen soms tijden onvermoeid tal van uitdagingen aan. En toch hebben ze soms een beetje ‘me’ time nodig, een beetje tijd om even op te laden. Dat verschilt natuurlijk per vrouw. De ene wilt graag een dagje naar de Spa, de ander lekker uit shoppen of gewoon lekker alleen thuis zichzelf verwennen. Goodiebox helpt de vrouw graag met het opladen na een lange periode van hard werken. Het assortiment der producten leent zich perfect daarvoor. Recent is er ook weer een nieuwe beauty box gelanceerd door Goodiebox. We lopen te snel vooruit, even het concept van Goodiebox uitleggen. Goodiebox 1

Goodiebox, elke maand een feest

De Goodiebox is opgericht met het doel om vrouwen te helpen zichzelf te verrassen. Bij de Goodiebox zijn er steevast pakketten te bestellen waarmee de vrouwen zich heel goed mee bezig kunnen houden. Het mag om elke maand een beetje ‘me time’ te gebruiken. Dames grijp de kans aan om lid te worden van de ‘Happy Members’ club verbonden aan Goodiebox. De Goodiebox zelf is als een cadeau, maar dan eentje die u voor zichzelf besteld. Het spannende ervan is dat het steeds een wisselende inhoud heeft per maand. U ontvangt bijvoorbeeld spulletjes die u normaliter niet zou kopen, maar uiteindelijk toch reuze van geniet bij ontvangst.

Wat zit er in zo een beauty box (Goodiebox)?

De beauty box bestaat uit verschillende soorten verzorgingsartikelen voor de dames. U mag denken aan make-up, Nagel lak, Sunscreen, Gezichtspoeder, Gezichtsmakers, Hand- en Footcream, Skincream en veel meer. U krijgt dan een mix van verschillende producten toegestuurd elke maand in een Goodiebox. Gewoon een verrassing voor uzelf vanaf €19,95 per maand.

Nieuwe beauty box gelanceerd door Goodiebox!

Recent heeft Goodiebox weer een nieuwe beauty box gelanceerd. Deze draagt de naam van ‘Sunny Side Up’;. Deze is gevuld met tal van producten die u heel goed zal kunnen gebruiken tijdens de warme zomerdagen. Het heeft een waarde van €81,00 , maar leden krijgen het voor €19,95 per maand.  Ook krijgen nieuw Goodiebox Members een Botanicals Facial Serum t.w.v. €32,50 als extra erbij. Aanbiedingen.com weet dat de vrouwen soms smachten naar een beetje EXTRA verwennerij. Vandaar dat ze dit soort van aanbiedingen zichtbaar maken zodat u kint profiteren.

Review post aanbieding

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

1 × drie =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0