Nieuwe acties Halfords staan live!

De nieuwe acties bij Halfords staan live! Lekker weer een reden om het assortiment te bekijken. Even snel ‘refreshen’ wat Halfords allemaal ten verkoop aanbiedt. Halfords heeft fietsen op voorraad en alles dat daarmee te maken heeft. Daarnaast mag u er ook spullen halen die te maken hebben met onderhoud van uw auto en accessoires om de functionaliteit van uw voertuig te verhogen. Ook is er een ectie waarbij u op elektronica voor auto kunt shoppen. Meer dan genoeg om op te shoppen dus. Halfords heeft voor de komende periode een paar nieuwe acties live staan en u mag kijken wat u allemaal nodig heeft. Blijf thuis en bestel bij Halfords! Halfords Carpoint 1

Nieuwe acties Halfords staan live!

Halfords blijft actief als het gaat om het lanceren van nieuwigheden en  acties. Per vandaag mag u tot en met 10 mei 2020 weer extar profiteren van heel leuke acties op uiteenlopende items. De nieuwe acties die live staan bij Halfords zijn:

  • Verlenging van de actie op Thule producten
  • Valma een Turtle Wax krijgt u 4 voor de prijs van 3
  • Koop een kinderfiets en betaal de helft (50%) van de prijs op een kinderhelm
  • Schaf 2 ruitenwissers aan en krijg 5 liter Halfords ruitenwisservloeistof gratis

Deze bovengenoemd acties zijn de meest recente die Halfords heeft gelanceerd. Daarnaast zijn er andere acties dien nog steeds lopen. Dioe moet u ook nog eens checken. Halfords fiets

BTW VRIJ een fiets kopen bij halfords

Het is nog steeds mogelijk om BTW VRIJ van E-bikes tot transportfietsen online te bestellen. Bekijk het aanbod en bestel uw volgende fiets bij Halfords. Er valt te kiezen uit bekende merken waaronder Vogue, Cumberland, Popal elektrische fietsen, Trendy stadsfietsen en meer. Bekijk de voorwaarden en bestel vandaag nog de uwe.

Halfords Hardlopers geven indicatie

Natuurlijk heeft elke zaak een idee van welke producten heel ‘hard’ lopen. Halfords heeft dat natuurlijk ook en toont u dat ook in een speciaal segment waar u ziet welke items goed verkocht worden. De Thule Dakkoffers, model pacific gaan heel hard en zijn te verkrijgen vanaf € 269,00. Ook de Thule fietsdrager Easyfold XT 933 gaat goed. Deze is afgeprijsd van €629,00 naar € 599,00. Zo zijn er meerdere items opgenomen die uw aandacht zullen vragen. Aanbiedingen.com brengt dit ter uw attentie, zodat u ook via Halfords uw items kunt bestellen. Alles kan gemakkleijk online, dus geen reden om uit huis te gaan. Doe alles zoveel mogelijk van huis uit en blijf veilig.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

twee × 3 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0