Nieuwe accu bij Kwikfit vanaf €89

accu montageDe winter zorgt helaas vaak voor auto’s met een defecte accu. En niets is minder dan stil komen te staan omdat de accu kapot is. Een nieuwe accu bij Kwikfit vanaf €89 is zo besteld. Als u de accu voor 11:00 besteld dan wordt deze dezelfde dag nog gemonteerd. Zo kunt u weer veilig de weg op. Vertrouwd u het niet met uw accu? Dan biedt Kwikfit een gratis accucheck. De accuprijs is wel afhankelijk van het type auto dat u rijdt. En er wordt gekeken naar het aantal ampère dat nodig is voor uw auto.

Nieuwe accu bij Kwikfit vanaf €89

U kunt zelfs online uw kenteken invoeren op Kwikfit.nl dan zoeken zij de bijbehorende accu voor uw auto erbij. Het merk is ook van belang voor de levensduur. Maar niet iedereen heeft het inkomen om voor een dure accu te kiezen. Kwikfit heeft daarom accu’s in verschillende prijsklasse’s. U kunt bij 175 vestigingen terecht in Nederland dus er is altijd wel een Kwikfit in de buurt. Een nieuwe accu bij Kwikfit is al te koop vanaf €89.

Vervang tijdig uw slecht werkende accu

Een derde van de pech gevallen wordt helaas veroorzaakt door de accu die niet meer goed is. De accu zorgt ervoor dat uw auto normaal start. Is de accu niet meer goed dan start de auto slecht of helemaal niet. En dat willen we voorkomen. Vooral als we s’ochtends op het punt staan om te vertrekken naar het werk. Of ver moeten reizen. Een accu gaat ongeveer 5 a 6 jaar mee. Erna is het tijd voor een nieuwe. Doe dit dan ook tijdig.

Kan ik de accu in de container gooien?

Merkt u dat uw auto minder goed start dan werkt uw accu niet meer naar behoren. Uw oude accu wordt gratis ingenomen dus u hoeft deze niet zelf bij een milieu straat in te leveren. Heeft u zelf uw accu vervangen? Lever deze dan in bij het KCA depot van uw milieustraat. Zij zorgen dan voor een goede afvalverwerking. U mag ze in ieder geval niet in de container gooien. Dit is niet goed voor het milieu. Een oud ijzerhandelaar wil deze zelfs graag van uw overnemen. Dus u kunt deze daar ook inleveren. Zij halen het lood dat in de accu zit eruit. En verkopen dit weer aan een recyclingbedrijf. Wilt u een nieuwe accu bestellen bij Kwikfit? Klik hierboven dan op de aanbieding. Wij brengen u dan naar de website van Kwikfit.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

vier × twee =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0