Nieuw zakelijke sim only van Simpel

ondernemer pleegt telefoontjeAls ondernemer en ZZP’er heeft u natuurlijk ook een abonnement nodig. Klanten die terug gebeld moeten worden. Zakelijke telefoontjes kunnen tijd nemen. Daarom biedt Simpel nu ook voor ondernemers een zakelijke sim only van Simpel aan. U heeft al 2000 minuten, 500 sms en 4Gb internet voor maar €10,89 inclusief btw per maand. Wilt u compleet zorgeloos bellen? Neem dan een onbeperkt bellen bundel dit kost u €4,84 inclusief btw extra per maand.

Nieuw : Zakelijke sim only van Simpel

Als ondernemer heeft u het al druk genoeg met het runnen van uw bedrijf. Allerlei bedrijfsactiviteiten slokken uw aandacht op. Kosten die u telefonisch moet maken zijn aftrekbaar mits deze voor zakelijk gebruik zijn. Kies daarom een zakelijke sim only van Simpel. U betaalt nooit teveel en u kunt ook hier een plafond instellen. Handig voor als u een sim only voor een medewerker afsluit. Net als bij een particulier contract is er de Fair Use Policy bij onbeperkt bellen. Wanneer het gebruik extreem blijkt voor Simpel dan kan Simpel uw abonnement blokkeren. Zij verstaan onder extreem verbruik meer dan 150 uur bellen per maand.

Altijd recht op bedenktermijn van 14 dagen

U heeft als ondernemer ook recht op een bedenktermijn van 14 dagen. Deze gaat in op de dag nadat u het abonnement bevestigd en afgesloten heeft. De looptijd van de contracten zijn er in twee jaar én één jaar. Gaat voor een eenjarig zakelijke sim only van Simpel? Dan dient u €1 extra te rekenen bij uw maandelijkse kosten. Niet zo heel prijzig dus. U kunt mits u dat wilt uw huidige telefoonnummer meenemen. U kunt dat desgewenst aangeven in het bestelproces. Op die manier zegt Simpel dus ook uw huidige abonnement voor u op. Zorg wel dat uw huidige abonnement bijna verloopt voordat u overstapt. Heeft u al een simpel abonnement maar dan voor particulieren? Het is helaas nog niet mogelijk om dan over te stappen op een zakelijke sim only van Simpel. Dat houdt dus in dat u een geheel nieuwe zakelijke sim only dient af te sluiten. Aanbiedingen.com heeft een link naar de betreffende pagina van Simpel geplaatst. U komt daar door bovenaan deze aanbieding op de link te klikken.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

9 − 5 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0