NHA Thuisstudies campagne: Stop met liken, start met leren

De NHA Thuisstudies campagne: Stop met liken, start met leren is gestart! Om u allen te motiveren om goed gebruik te maken van de beschikbare “vrije tijd’ die u nog heeft. Met de steeds meer groeiende belagstelling voor ‘social media’ zitten mensen vaker achter de PC, laptop of zijn bezig met hun mobiel. En dat consumeert soms enorm veel tijd. Het is best wel leuk om even te zien wat er gaande is op ‘facebook’ of ‘Instagram’. Maar is het ’t waard om uren aan te besteden? Wordt u wijzer uit het volgen van de vele feeds? Het kan, maar hoeveel? Volg liever een cursus of opleiding en verrijk uw kennis.  Gratis Activity Tracker bij NHA thuis studies

NHA Thuisstudies campagne: Stop met liken, start met leren

Benut uw tijd even een beetje beter als het kan. Misschien wilt u al lang uw HAVO of VWO opleiding afronden, dan is het nú de tijd om zulks te verwezenlijken. NHA Thuisstudies NL stelt u in de gelegenheid om op uw tijd een volledig erkende opleiding te volgen. Kies voor een Beroepsopleiding, Taalcursus, VMBO/HAVO/VWO opleiding of een opleiding waarmee u als zelfstandige ondernemer kunt starten. De voordeligste opleider van Nederland staat klaar om u van dienst te zijn. Met ruim 85 jaar ervaring weet NHA zeker hoe ze u moeten helpen aan het verrijken van uw kennis.

NHA geeft GRATIS cadeau bij inschrijving

Leer iets bij op uw eigen tijd. Besteedt bijvoorbeeld minder tijd aan ‘gamen’ of aan ‘social media’ en volg in plaats daarvan een opleiding of cursus via NHA Thuisstudies. In uw eigen vertrouwde omgeving is het misschien makkelijker voor u om stof op te nemen. Maak gebruik van de deze gelegenheid u geboden door NHA. Er zijn meerdere interesse gebieden waaruit u kunt kiezen waaronder: Adminstratie, Beauty & Wellness, Creatief, Computer, Fotografie & Multimedia, Marketing & Communicatie, Onderwijs en Pedagogiek, Programmeren en anderen. er valt te kiezen uit tenminste 500 opleidingen en cursussen. U merkt wel dat u haast alle kanten op kunt. Iets gezien waar uw interesse naar uit gaat? Schrijft u zich dan in en volg deze cursus/opleiding. NHA Thuisstudies motiveert graagf extra, vandaar dat u bij elke inschgrijving een GRATIS Cadeau krijgt. U mag kiezen uit een 9″ Tablet +Toetsenbord of een Activity Tracker + Basiscursus Fit en Gezond Leven. Daarnaast mag u ook nog 15 dagen gratis op de proef. Niet geslaagd ? Dan krijgt u uw lesgeld terug! Dat is pas een opleidingsinstituut die het beste van u wilt zien en het samen met u wilt doen. Go for it! Aanbiedingen.com heeft ook graag dat u zich blijft ontwikkelen. Vandaar dat ze ook deals plaatst die met opleidingen/cursussen te maken hebben. Bekijk deze ook en ga voor een bredere kennis. NHA Thuisstudies voelt gewoon aan dat het uw tijd is! Deze aanbieding mag uw wel liken en sharen, want het is een motivatie zodat ook u start met leren!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

vier × vijf =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0