Nespresso cups in de aanbieding bij Koffiecupster.nl

Nespresso cups in de aanbieding

Nederlanders zijn één van de grootste koffiedrinkers ter wereld, per persoon drinken we gemiddeld zo’n 2,5 koppen koffie per dag. Dat is omgerekend meer dan 260 liter per persoon per jaar. Gelukkig zijn momenteel Nespresso cups in de aanbieding bij Koffiecupster.nl. Dat scheelt toch weer wat geld!

Bonini cups

Koffiecupster heeft onder meer Bonini cups in de aanbieding. Net zoals andere Nespresso cups in de aanbieding. Eer zijn meerdere versies beschikbaar hiervan, te weten: vier smaken. Deze zijn stuk voor stuk in de aanbieding op het moment, al hebben ze niet allemaal precies dezelfde prijs. Een voorbeeld van de Bonini collectie is de Carioca, wat ook de goedkoopste is bij de webshop. Het is een Italiaans product gemaakt van geroosterde Braziliaanse bonen. Het heeft een bloemige en fruitig aroma, het zit namelijk tussen druiven en appels in. Dit product is vernoemd naar de inwoners van Rio de Janeiro: opvallend maar vriendelijk. Daarnaast kun je tevens kiezen voor de Bonini Seta cups, die natuurlijk ook voor de Nespresso zijn bedoeld. Ook deze mix is gemaakt van Arabica bonen wat de koffie een fluwelen mondgevoel geeft. Het is een soepele espresso met een medium intensiteit. De Seta heeft hoge amandel tonen en een karamel aroma. Een andere versie van Bonini zijn de Lungo cups, hiervoor zijn natuurlijk ook Arabica bonen gebruikt. Tijdens het drinken van de koffie zul je hints van gedroogd fruit en granen proeven, ook dit exemplaar heeft een medium intensiteit. Last but not least, dat is de Bonini Ristretto. Deze koffie is voor 30% gemaakt van Arabica bonen, de resterende 70% is geproduceerd van Robusta bonen. Het heeft een bitter aroma wat komt door de donkere chocolade.

Caffenu Reinigingscapsules

Naast koffiecups zijn ook reinigingscapsules voor de Nespresso in de aanbieding. Voor €7,95 kun je bij Koffiecupers 5 caffenu reinigingscapsules aanschaffen. Met deze capsules maak het belangrijkste gedeelte van de machine schoon, dit is waar de koffie uitstroomt. In dit deel hopen olie, tannines en koffiekorrels zich op. Daarnaast kunnen hier schimmels en bacteriën ontstaan, wat je met ontkalken niet op kunt lossen. Daarom heb je de reinigingscapsules van Caffenu nodig.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0