Nescafé Dolce Gusto koffiecupmachine €39,85

Nescafé Dolce Gusto koffiecupmachine €39,85
Nescafé Dolce Gusto koffiecupmachine €39,85

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Nescafé Dolce Gusto is heerlijke koffie. En het mooie is dat je binnen seconden een heerlijk bakje koffie hebt staan voor je. Deze koffiecupmachine neemt dan ook weinig ruimte in. De Dolce Gusto koffiecups heb je in allerlei heerlijke smaken. Deze Nescafé Dolce Gusto koffiecupmachine €39,85 koop je bij Bol.com.

Nescafé Dolce Gusto koffiecupmachine €39,85

Drink een lekkere Cappuccino met een prachtige schuimkraag. Of wat dacht je van een Latte Macchiato? Dit kun je gewoon drinken dankzij de koffiecupmachine van Dolce Gusto. Maar ook een sterke Espresso behoort tot het assortiment. De Cortado doet denken aan de smakelijke bakjes koffie in het buitenland. En de Cafe Au Lait met extra melk is ook niet te versmaden.

Verschillende smaken koffie

Ga je voor gewone koffie dan kies je de cup Grande. De cups komen in doosjes van 8, 16 of 30 cups. Het voordeel van dit soort koffiemachines is dat in redelijk korte tijd een smakelijk bakje koffie kunt drinken. Je hebt met één druk op de knop een kop koffie. Kups is de fabrikant van deze koffiemachine en Dolce Gusto maakt de smakelijke koffie. Heel veel consumenten bezitten een Senseo koffieapparaat, maar de koffie van dit apparaat durven we toch wel lekkerder te noemen. Smaken verschillen uiteraard. Maar dit moet je echt geprobeerd hebben.

Kosten cups voor Dolce Gusto iets duurder dan koffiepads van Senseo

De aanschaf van €39,85 is ook niet heel prijzig. Dus wij zeggen probeer het eens. De Dolce Gusto is er in meer varianten, maar deze wordt toch wel het vaakst gekocht. Een doos met 16 cups kost je €4,40, ga je voor een grotere doos met 30 stuks dan betaal je €7,99. Wel iets duurder dan de prijs voor koffiepads, maar de smaak is er ook naar. Aanbiedingen.com heeft de link naar het Nescafé Dolce Gusto apparaat alvast voor je geplaatst. Klik gewoon op bekijken en je komt direct op de pagina waar je de koffiecupmachine bestellen kunt.

Review post aanbieding

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

2 × 3 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0