Nachtje Van Der Valk vanaf €72,50

stel ontwaakt in hotel bedEen nachtje slapen bij Van der Valk vanaf €72,50? Hotels.nl biedt deze deal voor geïnteresseerden. Leuk om bijvoorbeeld om met Valentijnsdag de nacht door te brengen bij Van der Valk. Als u dit nachtje boekt overnacht u in het Theaterhotel in Almelo. Dit hotel heeft tevens een zwembad en sauna. Dus na het diner kunt u heerlijk ontspannen. Het is tevens inclusief Live Cooking ontbijt.

Nachtje van der Valk vanaf €72,50

Dit hotel bevind zich op loopafstand van het centrum en het station. Het gebruik van het zwembad is natuurlijk gratis. In dit hotel kunt u dus ook een theatervoorstelling bijwonen. In de omgeving van Almelo zijn leuke fietsroutes en u kunt desgewenst een fiets huren bij het Van der Valk hotel. Uw tweepersoons kamer is voorzien van een balkon. En er zit een ruime badkamer bij met ligbad en douche. Zin om een bakje koffie of thee op de kamer te nuttigen.

Geniet van het Bubbling Breakfast met allerlei hapjes

Het live Cooking ontbijtbuffet is een waar genot. Want er worden warme gerechten, salades, zoetigheden, hartigheden en uiteraard brood geserveerd. Proost op het leven tijdens uw ontbijtbuffet met bubbels. Het Bubbling Breakfast wordt geserveerd tijdens het theaterseizoen dat loopt tot en met 3 juni 2020. Natuurlijk kunt u gebruik maken van gratis WiFi tijdens uw verblijf.

Verken de omgeving van Almelo

Steden zoals Hengelo, Enschede en Oldenzaal liggen in de buurt. Leuk om daar eens een middag te gaan shoppen. Maar in Almelo zelf valt ook genoeg te beleven en te zien. Bezoek een kasteel en museums. En elk jaar organiseert Almelo evenementen die ook druk bezocht worden. Er zijn tal van fietsroutes die u kunt fietsen. Vraag er even naar bij het hotel. Hotels.nl biedt vaak aanbiedingen op het gebied van een nachtje weg of zelfs een weekendje weg. Houdt Aanbiedingen.com in de gaten als u binnenkort een nachtje hotel wilt boeken. U kunt deze aanbieding overwegen en bekijken of het iets voor u is.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

5 × een =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0