Naar Kaapverdië vanaf €546 p.p?

Nog zo’n toffe last minute naar Kaapverdië vanaf €546 p.p. De Kaapverdische eilandengroep dat voor de kust van Afrika ligt is een geweldige bestemming. Kaapverdië kent hagelwitte stranden en azuurblauwe wateren. Het kan niet anders dat u daar direct tot rust komt. Niet ieder klimaat van de eilanden is het zelfde. Het ene eiland zal meer vulkanen hebben, of groene valleien. Zo kunt u er ook woestijn tegenkomen.

Naar Kaapverdië vanaf €546 p.p met VakantieXperts

De eilanden zijn dus divers te noemen. Zon, zee en strand komt u er tegen als u gaat voor het dorpje Santa Maria. Neem bijvoorbeeld Hotel Central Sal dit is een prima betaalbaar hotel. Betaalbaar omdat de kamers eenvoudig en ietwat gedateerd ingericht zijn. Gaat het u om luxe dan vind u dat hier niet. Maar het hotel heeft in ieder geval kamers met airconditioning. We vertoeven in warme landen vaker buiten dan binnen. Dus als luxe u weinig interesseert kunt u deze aanbieding echt wel overwegen. (Tekst gaat verder onder de afbeelding) Naar Kaapverdië vanaf €546 p.p

Bezoek ook de andere bovenwindse eilanden

Maak een trip naar de overige bewoonde eilanden. Of bezoek het vulkaaneiland Fogo, het biedt een prachtige flora en fauna ter plaatse. Het eiland Santiago heeft een schitterende natuur waaronder bergen en meren. Het is veelzijdig qua natuur maar eigenlijk nog weinig bezocht door toeristen. Kaapverdië wordt vooral tijdens de wintermaanden graag bezocht omdat het hele jaar de zon er schijnt. Een lekkere luiervakantie in de zon aan het strand trekt iedereen wel. De Kaapverdische eilanden zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt. Geen stress alleen zon, zee en strand. En van tijd tot tijd cultuur snuiven. Ondervind de lokale gerechten eens uit de keuken van de Kaapverdianen. Overweeg eens te gaan kitesurfen of laat een gids u vergezellen op zoek naar de Carreta Schildpad. Enthousiast geworden? Klik dan op deze deal van Aanbiedingen.com. En wie weet zit u eind deze maand al te genieten van een cocktail op de Kaapverdische eilanden.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

19 − 10 =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0