Mondkapjes te koop bij Breathesafe

Mondkapjes te koop bij Breathesafe
Mondkapjes te koop bij Breathesafe

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Ben je op zoek naar mondkapjes? Mondkapjes te koop bij Breathesafe. Veilig online te bestellen. De mondkapjes zijn getest en voldoen aan de gevraagde eisen. De kapjes worden gemaakt door het bedrijf zelf. Dit zorgt ervoor dat er altijd voldoende voorraad. Het aanbod bestaat uit verschillende soorten mondkapjes.

Mondkapjes te koop bij Breathesafe

Of je nu de standaard mondkapjes nodig hebt of een FFP2 mondkapje bij Breathesafe kun je ze vinden. Een drie laags mondkapje in een doos van 50 stuks kost de consument €39,95. Een FFP2 kapje is uiteraard duurder dan de reguliere mondkapjes. Voor tien stuks FFP2 kapjes betaal je €50. Ze zijn in verschillende oplage verkrijgbaar. Een doos van 10 stuks, 20 stuks maar ook 500 stuks.

EU gecertificeerde mondkapjes

De producten die Breathesafe levert zijn allemaal voorzien van EU certificatie waardoor de kwaliteit gewaarborgd is. Of je nu particulier bent of een zakelijke klant je kunt hier dus gewoon je mondkapjes bestellen. Omdat ze dus een grote voorraad hebben worden de mondkapjes snel bezorgd met PostNL. Betalen gaat veilig via Ideal. In Nederland moet iedereen die gebruik maakt van het openbaar vervoer mondkapjes dragen. Dus als jij ook gebruik maakt van het openbaar vervoer kun je ze dus gerust bestellen.

In de zomer naar Duitsland of op doorreis?

Ook in Duitsland als je de deur uitgaat ben je verplicht om een mondkapje te dragen. Dus wil je als de lockdown regels versoepeld worden naar Duitsland? Zorg dan dat je voldoende mondkapjes bij je hebt. In Duitsland is het zelfs zo dat je ze zelfs in de winkel moet dragen. Dus ben je op doorreis en stop je bij een tankstation? Ook dan dien je een mondkapje te dragen. Aanbiedingen.com heeft bovenaan dit bericht de link naar de website van Breathesafe.nl geplaatst. Klik je op de link dan kom je direct op de juiste bestelpagina terecht. Hier kun je dan desgewenst kiezen voor het mondkapje wat jij nodig denkt te hebben.

 

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

18 − acht =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0