Mira hoekbureau L vorm hout €115

Mira hoekbureau L vorm hout €115
Mira hoekbureau L vorm hout €115

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 1

Wanneer je je huiswerk moet maken dan is een bureau wel handig. Maar ook kan een bureau handig zijn als je veel thuis werken moet. Bij Bol.com dit Mira hoekbureau L vorm hout zou niet misstaan in het interieur. De vintage look kan prima aansluiten bij de rest van de meubels. Zonder dat het lijkt dat het een werkplek is. 

Mira hoekbureau L vorm hout €115

Voor €115 is Mira hoekbureau L vorm hout van jou. Het bureau is gemaakt van een stevig metalen frame waarop een prachtig tafelblad is geplaatst in vintage hout look. Omdat de zijden even lang zijn heb je aan elke kant evenveel werkruimte. Aan de ene kant kun je je computer kwijt, en aan de andere kant andere werk producten. Goed weg te zetten in een hoek van 90 graden. Zo benut je deze hoek in de woonkamer beter. Ruimte voor kabels is er genoeg en die kun je desgewenst netjes weg werken. Of als je het geluk hebt in het bezit te zijn van een iMac dan zul je niet veel kabels zien. De laptop kun je er ook prima op kwijt.

Zorg voor een goede zithoogte achter je bureau

De poten onder dit bureau zijn verstelbaar aangezien niet iedereen even lang is. Belangrijk bij werken achter een bureau is ook een stevige bureaustoel die goed zit. De houding bij het werken aan een bureau kan soms resulteren in klachten zoals een muisarm of klachten aan de rug. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Dit product wordt geleverd door een externe partner van Bol.com. Mira Home is degene die het hoekbureau L vorm hout zal leveren. Als je vandaag besteld dan kun je hem uiterlijk 17 augustus in huis hebben.

Aanbiedingen.com brengt dit bureau onder je aandacht omdat de scholen ook weer bijna van start gaan. Of je kunt het bureau voor jezelf aanschaffen als je thuis werkt. Op die manier integreer je dit bureau in je interieur. Voor andere bureaus of bureau accessoires kun je ook terecht op Bol.com. Neem gerust een kijkje voordat je besteld.

 

Review post aanbieding

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

een × 5 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0