Minimaal €125,- cashback bij 1- jarig Oxxio contract

Oxxio.nl
Minimaal €125,- cashback bij 1- jarig Oxxio contract
Minimaal €125,- cashback bij 1- jarig Oxxio contract

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Nederland streeft er nog steeds naar om het Energie Akkoord na te leven. Duurzame energie is dus nú nog méér van belang . Van opwekking tot aan het verbruik wordt flink gemotiveerd. Nederland kent inmiddels een aantal energiebedrijven die duurzame energie aan het opwekken en/of leveren zijn. Het is nu dus een stuk makkelijker om mee te helpen aan de verduurzaming van Nederland. Oxxio is binnen Nederland ook een voorvechter van duurzame energie. In geval je dus van energiebedrijf wilt ‘switchen’ om te besparen én duurzaamheid wilt praktiseren is Oxxio aan te bevelen. Nú krijg je minimaal €125,- cashback bij een 1- jarig Oxxio contract. Vergelijk en ontdek als deze deal gunstig gaat uitpakken voor jou.

oxxio logo

Minimaal €125,- cashback bij 1- jarig Oxxio contract

Loop niet langer te zoeken naar de beste deal voor groene stroom & gas, want Oxxio heeft die wellicht in het verschiet liggen. Stap over en sluit je beste deal voor 1 jaar groene stroom en gas. Oxxio garandeert de allerbeste prijs voor 100% groene stroom & gas. Het zou dus een zeer wijs besluit zijn om over te stappen en te profiteren van deze deal.

Overstappen naar Oxxio

De overstap naar Oxxio is helemaal geen gecompliceerde zaak. Middels het doorlopen van enkele simpele stappen ben je zo overgestapt. Het start allemaal met de aanmelding, waarna je direct een bevestiging ontvangt in je persoonlijke mailbox. Vrijwel meteen mag je eigen Oxxio-acount aangemaakt worden (indien nog niet gemaakt bij de aanmelding). Vervolgens is het na te trekken bij welke stap jij zit in het proces. Ongeveer 2-3 dagen na je aanmelding ontvang je een mail met daarin een leveringsovereenkomst en linkjes ( naar de belangrijke voorwaarden). Je termijnbedrag en de datum van begin levering staan ook op vermeldt.

Oxxio pakt dan de ofheffing van de overeenkomst met je oude energieleverancier op. Daags voor de start van de energielevering (door Oxxio) zal gevraagd worden om de meterstanden online op te sturen. In het geval je een slimme meter hebt, dan hoef je zulks niet te doen. Oxxio garandeert een vlotte levering van energie na min. 6 weken en max. 3 maanden. Wel zit je geen moment zonder stroom, dus je hoeft niet te vrezen.

Is Oxxio stroom wel groen?

De stroom die Oxxio levert is voor de volle 100% groen. Het is gewoon vanzelfsprekend! Alle Oxxio-klanten ontvangen vanaf 2016 Europese windstroom, die afkomstig zijn van windmolens uit verschillende Europese landen. Oxxio is onderdeel van de Eneco Groep en ondersteunt de missie die deze groep uitdraagt. De Eneco Groep maakt zich sterk om duurzame energie voor een ieder te brengen.

Energie vergelijken helpt besparen

Het vergelijken van energie helpt je op verschillende manieren. Je ziet ten eerste welke energiebedrijven het voordeligst zijn op basis van je persoonlijke situatie. Daarnaast kan je overstappen op basis van deze informatie en profiteren van een aanzienlijke besparing op je factuur. Besparingen kunnen in de meeste gevallen wel oplopen tot honderden euro’s.

Op aanbiedingen.com kun je ook de energievergelijker gebruiken om wat helderheid te brengen. Na een snelle vergelijking krijg je de beste opties te zien aan top van het scherm.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

negentien + zeven =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0