VerlopenMinimaal 20% korting op voetbalschoenen bij Voetbal-Geest

Minimaal 20% korting op voetbalschoenen bij Voetbal-Geest
Minimaal 20% korting op voetbalschoenen bij Voetbal-Geest

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 1

Alles ligt al een tijdje stil op het gebied van voetbal. Door de maatregelen getroffen in verband met COVID-19 is/was het praktisch zeer moeilijk om intensief de sport te bezigen. Alle locale competities liggen stil en zelfs de recreanten mochten hun geliefde sport niet bezigen. Gelukkig is er een beetje licht in de tunnel. Binnenkort mogen de jeugdigen weer een beetje met elkaar bezig zijn en hopelijk daarna de ouderen.

Straks mag de jeugd tenminste alvast een beetje sporten of trainen in groepjes. Voetballen zal dus weer stelselmatig toegelaten worden ( trainingen enz.). Het perfect moment om dan met een paar ‘nieuwe’ schoenen op de velden te verschijnen. Doe het direct goed en voordelig! Profiteer van minimaal 20% korting op voetbalschoenen bij Voetbal-Geest. Beter dan dit kan het gewoon weg niet.

Schoenen weekactie banner voetbal

Minimaal 20% korting op voetbalschoenen bij Voetbal-Geest

Voetbal-Geest weet dat je zit te hunkeren naar het moment waarbij jij en je vrienden weer mogen voetballen. Ze begrijpen het helemaal. Om het een beetje dragelijker te maken mag je alvast een nieuwe voetbalschoen bestellen bij Voetbal-Geest. Je mag voor je vrouw, je zoontje, dochtertje en jezelf alvast een voetbalschoen bestellen. Zal zeker een leuke bezigheid zijn om met zijn allen achter de PC te zitten en een schoen uit te kiezen. Dan mogen de kids binnenkort alvast de schoenen inlopen en de ouderen later. Alle voetbalschoenen mogen overigens over de toonbank tegen min. 20% MINDER in prijs. Deze actie loopt tot en met 17 mei 2020, dus bestel liever vandaag dan morgen.

Topmerken in de aanbieding

De aanbieding op voetbalschoenen is niet eentje waarbij je op geselecteerde schoenen een korting zal krijgen. Helemaal niet! Integendeel geldt deze actie op ALLE merken en modellen voetbalschoenen die voorkomen in het assortiment van Voetbal-Geest. Daarbij denken we aan merken zoals Puma ( King Hero, Monarch, King Top), Adidas( Kaiser, Copa Mundial, Mundial Goal), Nike (Tiempo Legend, Vapor, Mercurial, Superfly 7 Academy), Hummel ( Noir FG, Spirit, Mts) en andere merken. Neem vandaag nog de tijd om te kijken welke schoenen allemaal jullie willen bestellen.

Méér dan alleen voetbalschoenen

Bij Voetbal-Geest haal je sowieso meer dan alleen voetbalschoenen ( wel van de beste merken). Het assortiment van Voetbal-Geest bestaat onder andere voetbalkleding, voetbaltassen, keeperskleding, voetballen, boxershorts, voetbalaccessoires, voetbaltafels en nog veel meer dat met de sport te maken heeft. Je wordt dus bij deze uitgenodigd om te shoppen bij Voetbal-Geest.

Aanbiedingen.com promoot alles dat met gezonde beweging te maken heeft. Blijf sporten, eet gezond en drink genoeg water. Volg wel altijd de richtlijnen op die worden gegeven als er weer een beetje gesport mag worden.

Tags:

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

4 + 17 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0