Mini vakantie in Nederland met Fletcher?

Mini vakantie in Nederland met Fletcher?
Mini vakantie in Nederland met Fletcher?

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

De vakantie zal voor nu even niet meer zijn zoals ze was, maar dat betekent niet dat we er niet op uit kunnen. Wil je een mini vakantie in Nederland met Fletcher? Je kunt met Fletcher alle kanten op in Nederland. Boek een hotel in een andere provincie dan waar je zelf woont. En ga er heerlijk op uit. Dit kan alvast zijn voor Pinksteren of voor de opkomende zomervakantie.

Mini vakantie in Nederland met Fletcher?

De Fletcher hotels hebben hun inrichting volgens de Corona richtlijnen ingericht. Waarbij er altijd 1.5 meter afstand bewaard zal worden. Je hoeft je daar dus geen zorgen over te maken. Fletcher hotels biedt zelfs de mogelijkheid om gratis te annuleren. Ga je voor een vijf daagse mini vakantie in Nederland met Fletcher? Dan is dit wat je ervoor krijgt: Ontvangst met een welkomstdrankje en een specialiteit uit de regio. Vier keer overnachting in een hotel naar keuze. En daarbij vier keer een uitgebreid ontbijtbuffet. En uiteraard twee keer een heerlijk driegangen diner a la carte. Deze worden je aangeboden op de eerste en derde avond.

In welke provincie ga jij de vakantie doorbrengen?

Fietsen in de omgeving kan ook, en je krijgt 1 dag fietshuur van Fletcher cadeau. Uiteraard heb je gratis wifi op je hotelkamer. Je kunt zelfs per provincie zoeken naar een Fletcher hotel. Dus had je altijd nog behoefte om de provincie Zeeland te verkennen? Of misschien de provincie Gelderland? Fletcher zit verspreid over Nederland dus je kunt overal terecht in de provincie van jouw keuze. Het voordeel van een mini vakantie in eigen land is natuurlijk minder reistijd. Maar ook minder vervuiling van het milieu. Want de gemiddelde vliegreis stoot enorm veel CO2 uit.

Erop uit naar het strand of het bos in Nederland

En zeg nu zelf: Is het zo erg een mini vakantie in eigen land? Nederland kent meer dan voldoende natuur gebieden, stranden en heeft prachtige kustlijnen. Ook de bossen worden vaak bezocht. En vakantie betekent: Niet hoeven werken en even ontladen. En dat kan prima op de Utrechtse heuvelrug of op het strand van Scheveningen. Het maakt niet waar je bent als je maar heerlijk tot rust kunt komen. Je kunt hotels kiezen in de buurt van de kust, of in de buurt van bos. Net waar jouw voorkeur op rust. Wat voor vakantie mag het worden? Jij betaalt dus jij bepaalt. En wat is nu fijner dan ook heerlijk te kunnen ontbijten iedere ochtend zonder het zelf klaar te hoeven maken?

En dan vervolgens aan te schuiven voor een heerlijk a la carte diner? Dat is toch ook vakantie? Dat kan overal en dat hoeft niet buiten de landsgrenzen te zijn. Aanbiedingen.com plaatst hierboven al de link naar de website van Fletcher.nl. Zodat jij jouw mini vakantie in Nederland kunt boeken. Kortere vakanties zijn ook te boeken net als een nachtje weg. Het belangrijkste is dat jij even ontladen kunt buiten de vier muren van jouw huis.

 

Review post aanbieding

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

4 × vijf =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0