Met Tix.nl naar Jamaica?

Met Tix.nl naar Jamaica?Wilt u met Tix.nl naar Jamaica het eiland van Bob Marley? Het eiland in het Caribische gebied heeft de prachtigste stranden en azuurblauwe zee. Daar moet u gewoon eens geweest zijn. De gemiddelde temperatuur op het eiland ligt rond de 27 graden. Dat is wel wat anders dan de gemiddelde temperaturen in Nederland. 

Wat valt er te doen op het eiland?

Er valt op dit eiland genoeg te ontdekken en te doen. Zo vindt u aan de noordkust allerlei schattige baaien. Gaat u verder het eiland op dan is het tropische regenwoud ook een bezoekje waard. Wist u dat Jamaica enorm veel natuurlijke bronnen bezit? Maak eens een tocht op een bamboevlot, want Jamaica heeft meer dan 120 rivieren. Met een dergelijke tocht heeft u de mogelijkheid het eiland te verkennen. En dan zijn de Dunn’s River Falls ook echt een aanrader. Prachtig mooie watervallen waar u even kunt afkoelen.

Bezoek het Bob Marley Museum vooral

Wat vooral niet overgeslagen mag worden is natuurlijk het Bob Marley Museum. Wanneer u daar doorheen loopt lijkt het net alsof Bob Marley nog zeer aanwezig is. Toegangsbewijzen kosten ongeveer €28. Doet u een hele tour? Dan bent u meer kwijt. Bob Marley was en is nog steeds een grote persoonlijkheid en daar is Jamaica het bewijs van.

Met Tix.nl naar Jamaica? Bekijk de geldende aanbiedingen

Met Tix.nl vliegt u naar Montego Bay vanaf verschillende vliegvelden. De kortste klap is natuurlijk vliegen vanaf Schiphol. De prijsverschillen zijn wel groot, maar vliegt u bijvoorbeeld in Februari naar Jamaica? Dan kan dit al vanaf €469, om de temperatuur hoeft u het niet te laten. De decembermaand is het prijzigst dus als u graag minder wilt betalen, dan kunt u beter een andere maand uitkiezen. Meer reizen checken voor uw opkomende vakantie? Aanbiedingen.com laat u de nieuwste vakantie & reizen aanbiedingen zien.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

15 + 12 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0