Met Online.nl minder betalen voor tv en internet?

Online.nl
Met Online.nl minder betalen voor tv en internet?
Met Online.nl minder betalen voor tv en internet?

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Een contract voor tv en internet nodig? Wil jij met Online.nl minder betalen voor tv en internet? Check dan even deze aanbieding. Want je betaalt de eerste drie maanden slechts €30 per maand voor internet en tv. Als deze drie maanden verlopen zijn ga je €47,50 per maand betalen. In dit pakket zit: Begin gemist, Pauzeren en opnemen. O ja en ook Fox Sports 1, 2 en 3!!!

Met Online.nl minder betalen voor tv en internet?

Het aantal zenders dat je kunt bekijken is 80 zenders, waar dit bij andere providers rond de 60 ligt. Dus meer keuze in kijk aanbod en dat is in deze tijden wel zo fijn. Vervelen hoeft dus niet. En wat ook handig is is de TV app van Online.nl. Als je onderweg bent naar huis kun je dus ook gewoon televisie kijken op je telefoon. En als er thuis al gekeken wordt op de grote tv, en jij beslist niet jouw favoriete sportprogramma wilt missen dan ook kun je jij wenden tot de TV app.

Eenmalige aansluitkosten van €30

Wel dien je eenmalig €30 te betalen voor de aansluitkosten. Dankzij het altijd betrouwbare netwerk van KPN zul je altijd bereikbaar zijn. En je internet snelheid is er ook naar. Online.nl zal bij je abonnement ook kijken naar de maximale haalbare snelheid zo weet je meteen waar je aan toe bent. Het Wifi modem krijg jij gratis in bruikleen, dus als je besluit over te stappen dan dien je het modem wel te retourneren.

Check de snelheid op jouw adres

Het standaard internet kan een snelheid behalen tot en met 100 Mb per seconde, maar dit hangt wel af van hoe ver de centrale van KPN van jouw woning is. Daarom wordt er ook naar jouw postcode gekeken en de snelheid berekend. Als blijkt dat het internet van ADSL toch wel traag is, dan zou je kunnen overwegen om voor glasvezel te gaan. Dit is jouw keuze.

Aanbiedingen.com brengt deze aanbieding onder je aandacht. Maar vind jij ergens anders toch een goedkopere aanbieding? Dan kies je daarvoor. Maar de kans is wel groot dat Online één van de goedkoopste is.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

20 − 4 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0