Meguiar 4 halen 3 betalen Halfords

Halfords.nl
Meguiar 4 halen 3 betalen Halfords
Meguiar 4 halen 3 betalen Halfords

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 1

Elke auto heeft goed onderhoud nodig van zowel binnen als buiten. Daarom nu bij Halfords op alles van Meguiar 4 halen 3 betalen. Dit merk biedt goede materialen aan om de auto grondig mee te wassen en te poetsen. Denk daarbij aan een cleaner voor uw leren bekleding in de auto. Misschien ziet de autolak er verweerd uit en oogt deze dof. Daarvoor biedt Meguiar de Quik Clay kit. Hiermee kun je de vervuiling op je lak moeiteloos verwijderen. Zelfs hars resten van bomen of spuitnevel.

Meguiar 4 halen 3 betalen Halfords

De meeste autobezitters gebruiken wax om de auto mee te poetsen. Toegegeven na een goede was en poetsbeurt ziet de auto er weer glimmend en als nieuw uit. Een dergelijk autowas product kost je €26 dus met deze aanbieding van Halfords krijg je dus als je vier producten koopt er eentje gratis. Dat scheelt je toch weer in de aanschafkosten en autopoetsmiddelen zijn altijd handig om te hebben. Want een auto raakt na verloop van tijd ook weer vies en vervuild.

Velgen schoon en lak als nieuw met poetsapparaat en middelen

Bijna alle onderdelen aan de buitenkant en binnenkant van de auto zijn goed te reinigen. Zo worden velgen ook erg vies. Dan kun je een velgenreiniger kopen. Ook verkoopt Meguiar pads voor poetsapparaten waarmee je de auto zelf kunt polijsten en poetsen. Het mooie weer leent zich dan ook uitstekend om de auto op een zondag eens helemaal onder handen te nemen. Daarmee houdt je uiterlijke conditie van de lak natuurlijk langer mooi. Heb je last van lichte krassen in de lak? Meguiar Scratch 2.0 kun je dan toepassen op de lak.

Interesse in deze aanbieding? Klik dan op de link van Aanbiedingen.com en wordt direct doorverwezen naar de website van Halfords. Daar kun je het aanbod van het merk Meguiar bekijken en jouw schoonmaak producten voor de auto kiezen. Online bestellen voor 16:00 betekent dat je de producten morgen al in huis kunt hebben. Dit hangt natuurlijk ook af van de postbezorging.

Review post aanbieding

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

vijf × een =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0