Max Pro Stijltang verdient een 2dekansje!

Bent u de mening toegedaan dat de Max Pro Stijltang een 2dekansje verdiend? Dan is dit de kans om dit goed product aan te schaffen via 2dekansje.com. Maar eerst snel iets over 2dekansje.com. De verhandeling van miljoenen goederen vindt dagelijks plaats online. Het kan dan voorkomen dat een product verkeerd wordt verscheept of dat men niet zo blij mee is. Het product wordt dan retour gestuurd, maar het blijven gloednieuwe spullen die helemaal niet gebruikt zijn. Alleen de verpakking is misschien kapot, een krasje hier of een deukje daar. Alles werkt verder voor de volle 100%. Daar komt 2dekansje dan in beeld! max pro max pro gloss stijltang zwart

Max Pro Stijltang verdient een 2dekansje!

2dekansje.com is dé zaak die internetretouren en restvoorraad producten een tweedekans geeft. Vaker worden deze goederen gewoon geplaatst in een stoffige hoek in de magazijn of worden gewoon vernietigd. 2dekansje.com neemt het op zich om deze producten te controleren op bruikbaarheid en ze dan te kwalificren voor gebruik door u. En dan tegen zeer hoge kortingen, soms wel korting die oplopen tot 70%. Zo ook in het geval van de Max Pro Stijltang. Deze was ergens weggezet, maar het verdient een 2dekansje. Waar u voor een nieuwe hiervan nu €69,99 zou betalen, krijgt u het voor slechts €29,99. Het is gewoon NIEUW, maar vanwege een licht beschadigde verpakking krijgt u het voor een een zeer leuke prijs.

Max Pro Stijltang perfect om te tangen

Heeft u een goede tang hebben om uw haar te stijlen, krullen of gloven in ’t haar aan te brengen? Dan is dit de kans om een multifunctionele tang aan te schaffen tegen een scherpe prijs. De ‘Max Pro Gloss’ is een stijltang met 100% keramische platen en is dus in staat uw haar op eenvoudige wijze te steilen. De afgeronde flexibele planten zijn ook in staat om krullen of golven in het haar te creëren. Deze stijltang is te gebruiken voor zowel dun als stevig (dik) haar.

Hoe duurzaam is deze stijltang?

De Max Pro stijltang heeft 100% keramische platen, welke een optimale bescherming bieden aan het haar  bij het gebruik daarvan. De Gloss heeft slechts 8 seconden nodig om op te warmen voor gebruik. Wanneer hij ‘ready’ is voor gebruik, wordt dat weergegeven via een LED Display dat de groene kleur toont. Verder is deze stijltang verstelbaar qua temperatuur ( u kunt zelf de gewenste temperatuur instellen tot 230 Graden Celsius). Gaat u op reis? Wilt u de stijltang meenemen? Dan gaat dat natuurlijk gewoon mee. De Gloss beschikt over een dubbele voltage en is goed te gebruiken in het buitenland. Ook is de Stijltang voorzien van een veilige shut-off functie. Na 60-minuten ongebruikt te zijn, valt hij automatisch uit. De stijltang gaat heel lang mee, natuurlijk met goed gebruik . Wanneer u de Max Pro Gloss Stijltang registreert, krijgt u daarop een levenslange GARANTIE. Dat betekent dus een slimme investering. Investeer goed en kies voor deze Max Pro Stijltang ( slechts €29,99). Aanbiedingen.com en 2dekansje.com zullen u vaker dergelijke aanbiedingen brengen. Shop lekker voordelig  op NIEUWE producten, maar dan tegen een gereduceerde prijs vanwege de licht beschadigde verpakking.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

vijftien + twee =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0