Nieuw bij Mart Visser: Denim Styles & Coat Collection

Vrouwen verdienen het om zichzelf te verwennen met mooie kleding. De vrouw werkt keihard dagelijks om zoveel te realiseren. Denk maar aan het gezin, werk, studie en andere sociale activiteiten in combinatie dagelijks. Een stukje luxe mag dan toch wel? Mart Visser heeft het dus echt op zich genomen om de vrouwen op een voetstuk te plaatsen. Een boodschap aan de vrouwen: Verwennerij kent geen tijd, dus laat Mart Visser u verwennen met ‘t beste van het beste. Probeer het eens dames! Start met de nieuwe collectie. Nieuw bij Mart Visser, de Denim Styles & Coat Collection is toegevoegd. Lekker om voordelig & goed in te kopen.  mart visser Catagorie Deni jurk Duke

Nieuw bij Mart Visser: Denim Styles & Coat Collection

Dames, er is goed nieuws binnen. De nieuwe collectie aan Denim & Coats is binnen bij Mart Visser, dus dames bekijk online en bestel. Het assortiment is recent aangevuld met onder andere de Mart Visser Daisy jeans Denim medium  ( v.a. €99,95), Mart Visser Duke Denim Lange Jurk (€159,95), Mart Visser Jessica Top Denim (v.a. €79,95) en veel meer aan Denim Style. En de Coat collection is ook een eye-catcher.

Coat collection Mart Visser is ‘verfrissend’

Ook de ‘Coat Collection’ van Mart Visser heeft een aantal nieuwe toevoegingen die u zeker niet wilt missen. Een stoere of elegante ‘Coat’ zou niet moeten ontbreken in uw garderobe dames. Schaf die dan aan bij Mart Visser en wees bij de tijd. Mart Visser heeft ontpakt de mooiste designer jassen & blazers van Mart Visser . Haal uw zomerjas, trenchcoat & blazer tegen de scherpste prijzen.  Kies uit onder andere de Mart Visser Blossom Jas Fuchsia (v.a. €159,95), Mart Visser Rona regenjas Navy (v.a.€159,95) of de Mart Visser Bloss Suede Jas Zand (v.a. €109,95). Er zijn meer dan genoeg modellen die heel simpel bijgeplaatst kunnen worden in uw klerenkast. En dan is er ook nog een zeer aangename verrassing: indien u één van de geselecteerde zomerjassen kiest uit de nieuwste collectie, krijgt u een all-season-sjaal cadeau ( GRATIS). Wees er wel snel bij, want deze krijgt u bij zolang de voorraad strekt. De sjaal wordt automatisch aan de shoppingbag toegevoegd.

Mart Visser denkt aan ALLE dames

Bij Mart Visser vindt er geen dicriminatie plaats, vooral niet op het gebied van maten. De prêt-à-porter collectie van Mart Visser is een heel goed voorbeeld van. De dames vinden in deze een collectie bestaande uit elegante kleding voor dames van ALLE leeftijden die maten dragen van 30 tot en 50. Niets minder dan op & top vrouwelijkheid, de stijl, succes, zelfvertrouwen en een perfecte mix van schoonheid te vinden. Bekijk het dames! Aanbiedingen.com maakt het tot haar missie om dagelijks de leukste en voordeligste deals voor u te plaatsen. Niet twijfelen, maar lekker uw voordeel halen. Mart Visser staat met open deuren op u te wachten.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

5 × 4 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0