Margriet Zomertas campagne van start

Margriet Zomertas campagne van start
Margriet Zomertas campagne van start

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Dat de  Margriet Zomertas campagne van start is gegaan mag je niet verbazen. Dit blad zoekt steeds weer een gelegenheid om alle trouwe lezers extra blij te maken of om toekomstige lezers aangenaam te verwelkomen. Tijdens de zomertas campagne krijge je een heel aparte zomertas cadeau bij een abonnement van Margriet. Laat deze buitenkans je niet voorbijgaan en leg vandaag nog je eigen abonnement met cadeau vast. Lees even mee hoe en wat dit allemaal inhoudt. 

Margriet Zomertas

Margriet Zomertas campagne van start

Margriet is sinds jaar en dag bekend onder de lezers van tijdschrijften en magazines. Dit weekblad legt de focus op een leuk en gezond leven. Wekelijks mag je onder andere interviews, persoonlijke verhalen, heerlijke columns en ook dossier die veel actuele informatie bevatten. Kortom bij het lezen van margriet wordt je zeker geinspireerd om bepaalde zaken op te pakken. Na het lezen van de reisreportages geschreven door o.a. Anita Witzier zou je direct willen gaan reizen. Zo gedetailleerd en realistisch brengt ze het over.

Kies voor 3 maanden ( 14 nummers) van leuke en bruikbare informatie voor slechts €59,95( normaal zou je €131,83 betalen). Daarnaast krijg je bij ’t afsluiten van het abonnenment ook nog een suède tas van Salted in taupe die een waarde vertegenwoordigd van €69,95. Écht een deal om te overwegen.

Margriet cover

Zomertas als cadeau van Margriet

Margriet geeft graag terug en indit geval krijg je een leuke suède tas van Salted in taupe. Heel handig te gebruiken als je bijvoorbeeld naar het starnd zou gaan of een lekker zomerwandeling zou willen pakken. Deze tas is vervaardigd van suède en is verkrijgbaar in de kleuren taupe & okergeel. Lekker frisse kleuren.

Hoe groot is de tas? De tas komt in het formaat 34h bij 43b bij 10d. Heel handig om spullen in te stoppen. Het is verder goed afsluitbaar, want het heeft zowel en rits als drukknoop. Deze tas met de waarde van €69,95 krijg je geheel gratis bij een abonnement van tenminste 14 nummers. Na bevestiging van je abonnement mag jij je tas binnen 3-5 werkdagen verwachten tot aan huis.

Digitaal lezen inbegrepen

Om het je makkelijk te maken heeft Margriet ook de optie van digitaal lezen bijgeplaatst voor alle abonnementen. Dat betekent dat je echt niets van dit blad hoeft te missen. Ook al ben je niet thuis, kan je digitaal via de Tijdschrift.nl app genieten van Margriet. Het is snel te downloaden op je telefoon en tablet. Regel vandaag nog je eigen abonnement en geniet van Margriet.

Check aanbiedingen.com elke dag voor dergelijke deals en bespaar. Besparen kan altijd, gewoon weten waar het goed zit!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

Aanbiedingen.com
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0