Magic Bullet Blender 11-delig €49,95

Magic Bullet Blender 11-delig €49,95
Magic Bullet Blender 11-delig €49,95

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Nu bij Bol.com te koop de Magic Bullet Blender 11-delig voor €49,95. Met dit apparaat maak je binnen no time overheerlijke smoothies, maar snijdt je ook razendsnel groenten en fruit. De krachtige blender neemt jou het meeste werk uit handen. En daar zijn dergelijke apparaten ook voor bedoeld toch? En dit keukenapparaat is eigenlijk meerdere apparaten ineen. Want het kan als blender dienen, maar mixt ook en hakt. Als je geen zin hebt om groenten te snijden dan doet de Magic Bullet dat voor je. Heb je geen zin om fruit te snijden en te blenden voor een smoothie? Dan ook is de Magic Bullet jouw apparaat.

Magic Bullet Blender 11-delig €49,95

Op die manier heb je aan één apparaat genoeg en het scheelt ook veel ruimte in je keuken. Het is ook handig om babyvoeding te maken. Niets van dat soort om dure Olvarit potjes te kopen, nee je maakt gewoon je eigen gezonde babyvoeding. De Magic Bullet heeft een beker van een halve liter dus daar kun je prima mee uit de voeten. Verder bevindt zich in de verpakking ook twee medium bekers en onder andere:

  • 2 vers houd deksels
  • 1 vers houd fliptop
  • 1 rvs cross blade
  • receptenboek

De bodem is voorzien van antislip dus het apparaat blijft op zijn plaats wanneer je er gebruik van maakt. Je kunt er ijs mee crushen maar ook noten. Houdt er wel rekening mee dat de messen niet in de vaatwasser kunnen. De messen was je dus even snel af met de hand. Door de Magic Bullet te kopen bespaar je ruimte in de keuken. Heel veel huishoudens hebben aparte elektronische apparaten. Kastjes raken overvol op die manier, en dat niet nodig.

Bestel je het apparaat vandaag dan kun je het morgen al op je aanrecht hebben staan. Aanbiedingen.com heeft de link naar Bol.com waar de Magic Bullet te koop is al geplaatst. Klik dan gewoon op bekijken en je komt direct op de bestelpagina terecht.

Review post aanbieding

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

zes + 13 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0