Magazine Linda 6 maanden nu €38

knappe vrouw met kop koffie leest magazineVoor de zelfbewuste vrouw die geniet van tijd voor haar zelf. Een magazine met spraakmakende interviews. Maar ook fantastische verhalen van bekende Nederlanders maar ook onbekende Nederlanders. Dit Glossy magazine is uitgebracht door Linda de Mol. Er verschijnen 13 edities per jaar en aansluitend het Linda vakantieboek. Wilt u zich abonneren op een tijdschrift? Magazine Linda 6 maanden nu €38.

Linda brengt nieuws, tips en vooral leesplezier

Het magazine brengt vele onderwerpen ter sprake. Dit kan op elk gebied zijn. Op het gebied van Liefde bijvoorbeeld. Maar ook verhalen die voor de meesten taboe zijn of waar men niet makkelijk over spreekt. Er is uiteraard ook ruimte voor humor en hilariteit. Tips op het gebied van Mode en beauty komen voorbij. De nieuwste boeken of films worden besproken. En we mogen een kijkje nemen in iemands interieur of persoonlijke leven.

Magazine Linda 6 maanden nu €38

Daar is het magazine ook voor bedoeld. De lezer wordt betrokken bij belangrijke kwesties. En kan zich misschien vinden en herkennen in bepaalde interviews of verhalen. Tips op het gebied van koken zien we ook voorbij komen. Met uiteraard de bijbehorende recepten. Van lekker culinair tot recepten voor degenen die bijvoorbeeld weer begonnen zijn met afvallen. U kunt Magazine Linda 6 maanden nu €38 ook cadeau doen aan een vriendin of uw moeder. Altijd leuk om te ontvangen en dat een half jaar lang.

Kies een tijdschrift naar keuze

Aanbiedingen.com plaatst regelmatig aanbiedingen met betrekking tot magazines en tijdschriften. Sommigen gaan voor een leesmap, maar er zijn er ook vrouwen die gewoon kiezen voor één magazine. Even dat momentje voor hun zelf. En vaak delen ze het magazine dan ook, eenmaal uitgelezen wordt het doorgegeven aan een vriendin. Zo hebben meerdere personen er plezier van. Wilt u het magazine Linda 6 maanden bestellen? Klik dan bovenaan deze pagina op de aanbieding. U wordt dan direct doorgestuurd naar de website van 123Tijdschrift.nl.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

drie × twee =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0