Maak een kerstreis naar Duitsland

bad staffelstein huisMaak een kerstreis naar Duitsland met OAD. Vier de feestdagen in het gezellige Bad Staffelstein. U verblijft in Hotel Sonnenblick. Dit ligt in het Fränkische Schweiz. Waar natuur afgewisseld wordt door romantische kastelen en historisch cultuurgoed. Het barokke slot Ehrenburg wordt ook aangedaan. En u waant zich hier in een geheel andere wereld. OAD biedt u nu deze kerstreis naar Duitsland voor €549 per persoon. U vertrekt op 22 december voor 6 dagen. Dus u bent voor Oud&Nieuw weer thuis.

Maak een kerstreis naar Duitsland

U reist per bus naar Duitsland. In verschillende provincies zijn opstapplaatsen. Bekijk deze om te bepalen vanaf waar u kunt reizen en op welke tijd u aanwezig dient te zijn. De bus is comfortabel. De stoelen zijn uitgerust in een luxe bekleding, er is plaats voor een bekerhouder. En er bevind zich uiteraard een toilet in de bus. U kunt ook op eigen gelegenheid reizen naar opstappunt Zeddam. Parkeren daar kost u €15 gedurende de dagen dat u op vakantie bent.

Inclusief ontbijt, lunch en diner

Deze reis is dus inclusief de busreis, volpension dat betekent dus ontbijt, lunch en diner. Een lokale gids die jullie wegwijs maakt. Een afscheidsdiner en de excursies. Er is namelijk een dagprogramma opgesteld, waar jullie elke dag een stad aandoen. Voor de feestdagen staan leuke dingen in de planning. Het bezoeken van een basiliek, waarna er s’middags in het hotel een lunch wacht. Na de lunch kunt u uw eigen ding doen. In de avond geniet u heerlijk van een vier gangen kerstdiner onder het genot van muziek. Tweede kerstdag gaan jullie een bakkerij museum bezoeken. Om erna weer te lunchen in het hotel. Na de lunch maken jullie een heerlijke wandeling door de natuur. Eenmaal weer terug in het hotel volgt er weer een vier gangen kerstdiner. Aanvullend kunt u de avond heerlijk genieten in het restaurant.

Interesse in deze kerstreis naar Duitsland met OAD?

De dag na tweede kerstdag vertrekken jullie weer huiswaarts. Eenmaal aangekomen in Zeddam ontvangen jullie nog een afscheidsdiner. Heeft u wel interesse in deze reis van OAD? Klik dan bovenaan deze pagina op de aanbieding.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

2 × 3 =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0