Loopband Focus Fitness met hartslagfunctie

Loopband Focus Fitness met hartslagfunctie
Loopband Focus Fitness met hartslagfunctie

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Ben jij degene die het liefst thuis sport? Bestel dan deze loopband Focus Fitness met hartslagfunctie voor €399. Deze loopband is ideaal om thuis te gebruiken. Hij is compact waardoor het niet veel ruimte zal innemen. De motor is vrij stil waardoor je geen last hebt van overmatig lawaai. De loopband is tevens in te stellen op twee verschillende hoogtes. Hardloop tot 13 kilometer per uur en houdt je conditie op peil. 

Loopband Focus Fitness met hartslagfunctie

Niet iedereen is Fan van de sportschool of heeft er simpelweg geen tijd voor. Daarom is de loopband ook ontwikkeld. Deze loopband kun je in een vrije ruimte neerzetten zoals een slaapkamer die je niet gebruikt of op zolder. Op elk gewenst uur van de dag kun jij werken aan je conditie en work-out. Het gebruiken van een loopband zorgt er natuurlijk ook voor dat je calorieën verbrand. Als je een redelijke hardloopsnelheid hebt dan kun je toch gauw wel zo’n 300 calorieën of meer per uur verbranden.

Interval training voor extra spierkracht

Gaat het je om kracht ontwikkelen in de benen, dan kun je op interval trainen. En de hoogtes zorgen ervoor dat je meer weerstand ervaart. De loopband is voorzien van 7 verschillende trainingsprogramma’s. Je kunt de snelheid aflezen op het display, maar ook het aantal verbrande calorieën en je hartslag. Dat houdt de motivatie er wel in toch? De afmetingen van de loopband zijn: 162 x 70 x 125. Dus niet heel erg massaal en groot dus. De lengte van de loopband is 123 centimeter.

Iedereen aan het lopen krijgen dankzij je eigen loopband

Iedereen uit het gezin kan natuurlijk gebruik maken van de loopband. Zet een muziekje of een filmpje en lopen maar. Na afloop kun je heerlijk in je eigen douche stappen en het zweet van je afwassen. Hoe ideaal is dat? Gewoon je eigen loopband thuis en op elk moment wanneer jij zin hebt de loopband inschakelen. Door op bekijken te klikken zal Aanbiedingen.com je direct naar de aanbieding van de loopband brengen. Daar kun je het apparaat desgewenst bestellen.

Review post aanbieding

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

2 + 13 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0