VerlopenLibelle + Zomervakantieboek deal verlengd!

Libelle + Zomervakantieboek deal verlengd!
Libelle + Zomervakantieboek deal verlengd!

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

De Libelle + Zomervakantieboek deal wordt verlengd vanwege het succes! Velen die bekend zijn met het blad Libelle hebben de kans aangegerepen om van deze deal gebruik te maken. Had toevallig al erover gelezen, maar was je niet in de gelegenheid te profiteren van deze deal? Dan is er goed nieuws, want deze deal is vanwege het succes verlengd. Lees weer even snel mee en sluit jouw eiegen abonnement zo snel als mogelijk af. 

Libelle + Zomervakantieboek deal verlengd!

De Libelle + Zomervakantieboek deal werd een paar weken terug gelanceerd met het doel om de trouwe lezers te verwennen en de nieuwe lezers op een extra voordelige manier in contact te brengen met dit blad. Libelle heeft als doelgroep vrouwen van alle leeftijden ongeacht ras of kleur. Vrouwen halen uit dit blad veel op verschillende gebieden waaronder mode, wonen, culinaire inspiratie en ook tips te gebruiken bij het tuinieren. Ook zit het Libelle vol interviews die herkenbaar en inspirerend kunnen zijn in combinatie met een paar grappige rubrieken.Dit blad is heel goed in elkaar gezet en kan je urenlang goed bezighouden, vooral in deze periode waarbij we het liefst binnen kunnen blijven. De verlenging is dus bestemd voor degenen die dachten de boot gemist te hebben.

Wat houdt de Libelle + Zomervakantieboek deal in?

Deze deal houdt in dat je 10X Libelle & Libelle Zomerboekvakantieboek krijgt in een abonnementspakket voor slechts €29,95. Je zou normaal voor dit pakket €52,89 moeten neertellen. In principe krijg je dus de 10 exemplaren tegen een bepaalde kortingsprijs en het zomervakantieboek ter waarde van €9,99 erbij als cadeau. Daarnaast mag je ook nog erop rekenen dat je Libelle gedurende de looptijd van het abonnement digitaal zal kunnen lezen. De app om toegang te krijgen mag je via Tijdschrift.nl downloaden op je mobieltje of tablet. Always connected to Libelle!

Deze deal loopt door tot en met 19 juni 2020. Aanbiedingen.com heeft al eerder deze deal gevraagd, maar doet dat weer op verzoek van mensen die het gemist hebben toen. Laat het dit keer niet aan je voorbij gaan. Abonneer op Libelle!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

een × drie =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0