Libelle abonnement met tas van Burkeley of SoDutch

Libelle abonnement met tas van Burkeley of SoDutch
Libelle abonnement met tas van Burkeley of SoDutch

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 4

Was jij al van plan om te kiezen voor een Libelle abonnement? Wacht dan nog even, want deze aanbieding moet je echt even bekijken. Want nu bij een Libelle abonnement met tas van Burkeley of SoDutch. Dit kan de Burkeley tas zijn mét portemonnee voor bijvoorbeeld €17,50 per maand. Dan heb je een jaarabonnement op Libelle. En daarvoor krijg je dus 56 keer Libelle thuisbezorgd.

Libelle abonnement met tas van Burkeley of SoDutch

Je kunt ook kiezen voor 1 jaar Libelle met een SoDutch shopper in het zwart. Het is maar net welke tas jouw voorkeur heeft. Het magazine Libelle is natuurlijk leuk om thuis in de bus te krijgen. Elke week kijk je dan uit naar de nieuwste verhalen, aanbiedingen, interviews en nog veel meer. Een abonnement op Libelle kun je ook delen met vriendinnen en je moeder. Zo genieten zij er ook van mee. Alleen de tas? Die is voor jou. Of je besluit de tas weg te geven uiteraard.

Het immer populaire Libelle gelezen door duizenden vrouwen

Libelle wordt al sinds jaar en dag door vele vrouwen gelezen. Het tijdschrift bevat dan ook fijne verhalen over allerlei onderwerpen. Tips op het gebied van gezondheid zijn leuk om te lezen. Of als je op zoek bent naar nieuwe mode, dan kunnen we dankzij Libelle inzicht krijgen in wat er nu in de mode is. Heel veel onderwerpen worden aangepakt in dit tijdschrift. En soms kan dat net het steuntje in de rug geven dat we nodig hebben.

Inspirerend weekblad

Wat ook leuk is zijn de recepten die erin staan. Dat maakt dat we juist graag de keuken in gaan en we ons even een heuse chef mogen voelen. Koken is leuk maar dan moeten we wel geïnspireerd worden toch? Libelle is extra dik dus dat betekent extra veel leesplezier. Je kunt het tijdschrift ook digitaal lezen op je telefoon of tablet. Heel handig voor op vakantie. Wil je gaan voor een Libelle abonnement met tas naar keuze? Klik dan op bekijken en je komt direct op de juiste pagina terecht.

 

 

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

acht + twintig =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0