VerlopenLG 75 inch LED TV & Denon soundbar vanaf €55,95 p/maand

Skala.nl
LG 75 inch LED TV & Denon soundbar vanaf €55,95 p/maand
LG 75 inch LED TV & Denon soundbar vanaf €55,95 p/maand

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

LG 75 inch LED TV & Denon soundbar vanaf €55,95 p/maand beschikbaar in de vorm van een zomerdeal bij Skala.nl. Dit is de zomerdeal van Skala.nl die zeker voor meer dan voldoende vertier zal zorgen in huis. Beeld en geluid op z’n best tot in je woonkamer met de complimenten van Skala.nl. Wil je ook genieten van goed beeld en geluid? Niet genoeg geld op zak om deze apparaten ‘cash’ aan te schaffen?  Huur dan van Skala.nl en het is geregeld. 

LG Denon

LG 75 inch LED TV & Denon soundbar vanaf €55,95 p/maand

Start de zomer met een knaller van een ‘Skala Deal’. Ben je een gamer of houdt je van het volgen van een goede film op tv? Wil je daarbij de geluidseffecten tot in detail horen? Combineer dan de LG 75 inch LED TV & Denon soundbar voor het beste resultaat. Tot en met 31 augustus 2020 mag je in geval van een 5-jarig huurcontract deze combinatie huren vanaf €55,95 p/maand . Gewoon pakken deze deal. Doe het!

Waarom de combinatie LG 75 inch LED TV & Denon soundbar?

Laten we voor ’t gemak starten met een verkorte beschrijving van de nieuwste LG 75 inch/191 cm Ultra HD LED TV. Qua resolutie beeldkwaliteit zit deze 75 inch heel hoog en geeft de garantie dat de beelden 4 x zo helder worden weergeven dan normaal ( in vergelijking met een Full HD TV). De True Color Accuray en Ultra HD 4K geeft je de fijnste der details en de levensechte kleuren met hoge contrasten tijdens het bekijken van je TV. Sta open voor een echte beleving die door de brede kijkhoek van dit model wordt gegeven. Ook is het mogelijk om met andere devices aansluiting te vinden op de LG middels 3 HDMI en 2 USB aansluitingen. Denk maar aan een laptop of gameconsole. Streamen van je favorite series, muziek, videos of filmpjes kan ook vanaf de TV, smartphone of tablet.

Sound, geluid of klang? Wil je een goede installatie aansluiten op je tv? Kies dan voor de Denon soundbar en subwoofer. Je krijgt in deze geluidsinstallatie kwaliteitspeakers en een subwoofer die een theather gevoel zullen wekken. Heel zuiver en helder. Ook mag je zelfs bepalen op welke optie je de Denon Sound set  gebruikt. Bijvoorbeeld voor het afspelen van muziek heb je een speciale optie. Hoe kan je deze Denon set verbinden? Het gaat zeer makkelijk via bluetooth, hdmi of aux.

Bij aanbiedingen.com mag je dergelijke deals ontvangen. Alles om je een beetje extra te laten besparen. Check dagelijks deze website en sla je slag. Besparen kan, als je maar de juiste sites bezoekt.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

twintig − negentien =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0